Celebrity News

U sedmoj deceniji kao od majke rođena: Fotografija Mirjane Karanović izazvala pometnju

Fotografija Mirjane Karanović ostavlja bez teksta

U sedmoj deceniji kao od majke rođena: Fotografija Mirjane Karanović izazvala pometnju

A.H./ATAImages

Glumica Mirjana Karanović poslednjom objavom napravila je pometnju na mrežama. Naime, fotografija Mirjane Karanović, neposredno pred izvođenje predstave „Kraj sveta u tri čina”, privukla je veliku pažnju.

 

 

Na pomenutoj fotografiji Mirjana Karanović je naga, što je posebno iznenadilo njene pratioce. Iako se vidi samo ključna kost, mnogi su prokomentarisali da je za damu u sedmoj deceniji ovo svojevrstan presedan.

Pročitajte: Dečko Mire Karanović je prezgodan i MNOGO MLAĐI - Glumica konačno objavila prvu zajedničku fotografiju, sve puca od ljubavi

Uprkos činjenici da je duboko zakoračila u sedmu deceniju, Mirjana važi za jednu od najlepših i najnegovanijih žena srpskog glumišta, te je i ispod pomenute fotografije pobrala brojne komplimente na račun svog izgleda.

Fotografija Mirjane Karanović nije prva koja otkriva kako izgleda, te je nedavno pokazala i svoje bikini izdanje, a kako je liniju dovela do perfekcije, otkrila je za „Hello!”.

 

 

- Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničenim količinama.

Komentari (0)

Loading