Lepota

Katarina Žutić u kupaćem pokazala telo: Ovako zaista izgleda stomak žene od 50 godina, tako je kako je (FOTO)

Katarina Žutić u kupaćem pokazala telo

Katarina Žutić u kupaćem pokazala telo: Ovako zaista izgleda stomak žene od 50 godina, tako je kako je (FOTO)

Katarina Žutić u kupaćem pokazala telo.

Topli i sunčani letnji dani melem su za dušu naše poznate glumice, ćerke Svetlane Bojković i Miloša Žutića koja kao veliki ljubitelj prirode, svaki slobodan trenutak koristi da provede u prirodnom okruženju.

Najviše ona uživa na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani gde ima svu slobodu da se opusti i rastereti i to je njen idealni beg od gradske gužve u koju se vraća kada je poslovne obaveze na to nateraju.

 

Instagram

 

 

Kako godinama neguje specifičan i urbani modni stil, ne čudi to što i za plažu ona bira posebne outfite, a i ovog puta pokazala je kreativnost, te smo tako putem "Instagrama" imali prilike da je vidimo u interesantnim morskim izdanjima.

Pročitajte: Godinama ga je krila... Kaja Žutić otkrila kako izgleda njen muž poznati muzičar, SVI GA ZNATE (FOTO)

Pored toga što je Katarina Žutić u kupaćem pozirala i tako pokazala da super izgleda i u šestoj deceniji, umetnica je privukla pažnju i posebno uklopljenim stajlingom za plažu.

 

Instagram

 

 

Uz bikini ona odlično kombinuje modne detalje, retro modeli sunčanih naočara neizostavni su aksesoar kada se brčka, sunča i pozira, a na nekim fotografijama vidimo da vodi računa i o bojama, pa je uz bikini odlično uklopila i plavi turban.

 

Instagram

 

 

I kada nije na moru ona nađe način da se osveži, te je tako podelila fotku na kojoj Katarina Žutić u kupaćem takođe pozira, ali u malenom bazenu koji joj, kako kaže, donosi veliku radost.

 

Instagram

 

 

Ne libi se Kaja da pokaže svoje telo i obline iako će u oktobru napuniti 51. godinu, a komentari na društvenim mrežama mahom su pozitivni i svi je hvale što neguje prirodan izgled i što se nije priklonila trendovima savremene lepote.

Pročitajte: Ćerko, zašto ovo radiš? Isplivale nage fotografije Kaje Žutić, Ceci Bojković SRCE SLOMLJENO! (FOTO)

Ono što svi takođe primećuju jeste njen vedar duh, pozitivna energija i ogromno samopouzdanje koje baca senku na njene nesavršenosti, koje uostalom svaka žena ima.

 

 

 

Komentari (0)

Loading