Celebrity News

Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar: Ona je bila uz Dejana Pantelića u najtežim trenucima (FOTO)

Supruga Dejana Pantelića njegova je životna podrška

Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar: Ona je bila uz Dejana Pantelića u najtežim trenucima (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Dejan Pantelić imao je puno uspona i padova u životu, a supruga Dejana Pantelića njegova je životna podrška

Davne 2012. godine Dejanu je dijagnostikovan rak krajnika, što je on izuzetno teško podneo, ali je uz sebe imao oslonac i podršku, koja ga je uz lečenje vodila ka ozdravljenju.

Pročitajte: Intimno porodično slavlje po želji njegove naslednice - Ćerka Dejana Pantelića proslavila punoletstvo, Lana je izrasla u maminu kopiju (FOTO)

Supruga Dejana Pantelića sa voditeljem ima dvoje dece - ćerku Lanu i sina Vukašina, koji su centar njenog sveta.

Dejanu je 2012. godine dijagnostikovana podmukla bolest. Bitka je bila teška i neizvesna, a voditelj je svojevremeno za naš magazin otkrio da je snagu tražio u svojim mislima, zamišljajući budućnost koju nije želeo da izgubi.

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim, gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu.

Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako.

To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove – iskreno je govorio Dejan Pantelić za „Story”.

Pročitajte: Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije KONAČNO u javnosti! Fotografija sve rasplakala - Evo kako sada izgleda

Dejan Pantelić bolest je pobedio zahvaljujući snazi i podršci supruge Mione, koja mu je u to vreme bila najveći oslonac.

– Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno s našim klincima. Koliko god da mi je ponekad teško, srećnim me čini što ona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji.

Važno nam je da budu stvarno dobri ljudi, da pomažu drugarima, da nisu agresivni, da se sa osmehom nose sa svime u životu, i to nije stereotip, zaista tako mislimo.

Svojoj deci smo najbolji prijatelji, ali s autoritetom. Pomaže nam i to što smo Miona i ja mladi duhom, kao da smo juče izašli iz školskih klupa, znamo sve fore i fazone – pričao je za „Gloriju” voditelj.

 

 

 

Komentari (0)

Loading