Celebrity News

Verujete li da OVDE žive Ana Štajdohar i Demonja? Na drugom spratu penthausa su spavaće sobe, a u prizemlju dnevni boravak iz snova (FOTO)

Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje unikatan je

Verujete li da OVDE žive Ana Štajdohar i Demonja? Na drugom spratu penthausa su spavaće sobe, a u prizemlju dnevni boravak iz snova (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje moderno je uređen i prirodno odlično osvetljen, a kako i ne bi bio kada je sa svih strana okružen velikim prozorima.

Muzički par dugo je tražio stan po svojoj meri, a nekretninu, u kojoj već neko vreme srećno živi sa sinom Lavom i ćerkom Niom, odabrao je upravo zbog sunčeve svetlosti koja jednako prodire u sve prostorije. 

Pročitajte: Navalio KAO BLESAV - Oženjeni Nikola Demonja uhvaćen kako se ljubi sa PRELEPOM PLAVUŠOM na moru, fotografije su pred vama

Trpezarija u kojoj pretežno preovlađuje bela boja spaja se sa dnevnim boravkom, u čijem centralnom delu je sivi dvosed. 

 

 

Tu je i šank za kojim porodica najčešće voli da doručkuje.

Dom Ane Štajdohar i Nikole Demonje takođe poseduje predivnu kuhinju, nežnih nijansi.

 

 

 Na frižideru, kao po običaju, stoje magneti doneti sa divnih destinacija, koje su skladni supružnici zajedno posetili, dok je boja metro pločica nešto po čemu se ovaj kutak u kući posebno izdvaja.

 

Između predsoblja, u kom kao ukras na zidu služi veliko raskošno ogledalo, i prostranog dnevnog boravka smeštene su uske stepenice.

instagram/anastajdohar

 

Obložene drvetom one vode do drugog nivoa stana i spavaćih soba.

Pročitajte: Suze radosnice! Ćerka Ane Štajdohar i Nikole Demonje krenula u školu - Ponosni roditelji blistaju od sreće (foto)

Iako voli što joj prirodna svetlost ulazi u stan, Ana se ipak nedavno odlučila da nabavi rolo zavese za prozore, a koliko je bila ponosna zbog tog svog izbora videlo se na Instagramu, kada je taj, za nju poseban trenutak, podelila sa pratiocima.

instagram/anastajdohar

 

- Zavese!!! Ovo mi je nedostajalo sve vreme. Kada smo ušli u sređivanje novog gnezda, svrstala sam ih u „kad-sve-drugo-završimo” kategoriju. Kakva glupost. Ma, prvog dana je trebalo da ih naručim - napisala je Ana.

 

instagram/anastajdohar

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading