Celebrity News

Navalio KAO BLESAV: Oženjeni Nikola Demonja uhvaćen kako se ljubi sa PRELEPOM PLAVUŠOM na moru, fotografije su pred vama

Odmor Ane Štajdohar i Nikole Demonje zvanično je počeo

Navalio KAO BLESAV: Oženjeni Nikola Demonja uhvaćen kako se ljubi sa PRELEPOM PLAVUŠOM na moru, fotografije su pred vama

Budući da se emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” dobar deo leta samo reprizira Ana Štajdohar i Nikola Demonja ugrabili su slobodno vreme da otputuju van Beograda. Odmor Ane Štajdohar i Nikole Demonje po prvi put bez mališana Nie i Lava pruža pravo zadovoljstvo muzičkom paru, koji je dobio priliku da se bez uzurpacija posveti jedno drugome.

instagram

 

Ove godine oni su odabrali Italiju kao destinaciju na kojoj će se relaksirati, tačnije Porto Santo Stefano u Toskani.

Pročitajte:Ko je zgodni glumac u čijem društvu je Ana Štajdohar došla na Story Celebrities Only powered by Somersby party? (FOTO)

Odmor Ane Štajdohar i Nikole Demonje, međutim, nije na obali kako se pretpostavljalo. Bračni par iznajmio je prekrasnu jahtu, gde potpuno oslobođeno može da uživa u svojoj intimi.

instagram

 

Pevačica nije izdržala da bar delić ne podeli sa pratiocima tako smo se i mi, mediji mogli uveriti u to koliko im je lepo i kako troše vreme.

Pročitajte:Magičan BROJ TRI! Ana Štajdohar i Nikola Demonja podelili PREDIVNE VESTI: Muzičar ne krije radosnice, naslednici presrećni (FOTO)

U jednom momentu Ana je fotografisala vino, pršutu i sireve dok se kroz palubu nazire pučina, a mnogi su prokomentarisali da je par sebi napravio pravi romantični ugođaj.

instagram

 

Evidentno je da Ana i Demonja uživaju u svojoj ljubavi i odmoru bez dece, istovremeno pretpostavljamo da jedva čekaju da se vrate i sa njima provedu ostatak leta.

instagram

 

instagram

 

instagram

 

 

Komentari (0)

Loading