Celebrity News

Trudna Sanja Kužet uslikana na terasi! Sve se vidi (FOTO)

Trudna Sanja Kužet nastoji što više da uživa u blagoslovu

Trudna Sanja Kužet uslikana na terasi! Sve se vidi (FOTO)

Boško Karanović

Mesec dana je prošlo otkako je trudna Sanja Kužet obavestila pretpostavljene u „Grandu”, na prvom mestu Sašu Popovića, da prestaje sa radom do daljeg.

Vrlo brzo istu informaciju dobili su i mediji pa i šira javnost, najpre gledaoci „Zvezda Granda”, koji su uprkos činjenici da voditeljki i njenom izabraniku Nemanji Živojinoviću žele samo najbolje, bili prvenstveno u blagom šoku.

Pročitajte: Velika tajna Saše Popovića otkrivena - Sanju Kužet će zameniti ova plavuša

Niko se nije nadao da će Sanja 15 godina od rođenja sina Andrije i sedam od dolaska na svet mlađeg mezimca Strahinje poželeti još jedno dete.

Boško Karanović

 

Ipak, to se dogodilo te kroz par meseci voditeljka, njen suprug i dvojica naslednika očekuju još jednog člana porodice, nadaju se ženskog.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sanja definitivno drugačije nosi treću trudnoću, pa mnogi slute da će roditi devojčicu, a kog će pola beba biti, saznaće se vrlo brzo.

Za to vreme lepa brineta uživa u porodiljskom bolovanju.

instagram/kuzetsanja

 

Nastoji da slobodno vreme provede najbolje moguće i to sa sinovima i suprugom, a dok su oni na poslu i u školi, da se posveti samoj sebi i svome psu.

Kako to trudna Sanja Kužet uživa, moglo se videti na njenom Instagram profilu gde je objavila snimak.

Pročitajte: Sanja Kužet u izdanju u kakvom je do sada niste videli! Suknja koja ne izlazi iz mode, a sandale svi priželjkuju (FOTO)

Naime, voditeljka je snimila deo svoje prekrasne terase u Beogradu na vodi, sa koje se pruža pogled na druge solitere i reku.

Usnimila je kućnog ljubimca i delić peškira i ležaljke na kojoj, po svoj prilici, provodi sunčane trudničke dane.

instagram/kuzetsanja

 

Nema ništa lepše nego kada čovek može da se posveti sebi, što Sanja nastoji da radi. Posebno je fokusirana na sopstvenu nadogradnju i postizanje strpljenja, blagostanja i mira, što će joj narednih meseci, kada beba dođe na svet, biti preko potrebno.

Komentari (0)

Loading