Celebrity News

Nikolina Pišek prvi put nakon Vidojeve smrti priznala da je bila žrtva nasilja: Trajalo je godinama

Nikolina Pišek nasilje je godinama trpela

Nikolina Pišek prvi put nakon Vidojeve smrti priznala da je bila žrtva nasilja: Trajalo je godinama

mirko tabašević

Nikolina Pišek nasilje je doživela ali o tome nije dugo bila spremna da govori javno.

Pročitajte: Kuhinja Nikoline Pišek je najlepša koju ste videli - Voditeljka nije štedela

Koliko je taj društveni problem veliki udovica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića pokušala je i kroz lično iskustvo da ukaže.

Miloš Nadaždin

 

- Dečki će biti dečki. I nadam se da hoće, i nadam se da ovakvi slučajevi neće kastrirati one prave, rasne, časne pripadnike muškog roda u odnosu prema istim takvim ženama - počela je izlaganje Nikolina pa dodala:

- Želimo da ostanete dečki, muževni u punom smislu reči, punokrvni i strastveni, ali obzirni i nežni, puni poštovanja, svesni da ćete ponekad čuti NE. I zaista ga ČUTI. I uvažiti. I da to NE i vaše odstupanje ne umanjuje vašu muškost, nego naprotiv, ona u vama raste.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- A što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica. Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvestim. Proces je trajao godinama. 

- Neke stvari sam spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila zašto sam se osećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama, i znam da je trebalo da reagujem. A nisam. Jer kome da kažem? I šta? I kako nakon toga?

Pročitajte: Bivši verenik Nikoline Pišek izneo stravične detalje koji će zaprepastiti čak i Mišu Grofa

- Važno je da se o tome priča u javnom prostoru i nakon što utihne ova galama. Da žene shvate šta je neprihvatljivo i da ih njihov osećaj da se događa nešto loše ne vara. 

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Da momci spoznaju granice i ne dožive ih kao zatvor, nego novi prostor pun zdravije, iskrenije i srećnije interakcije. Da nema straha. Stida. Spuštenih pogleda. Želje za nestajanjem. Mržnje - zaključila je zgodna Hrvatica koja je godinama sa suprugom i ćerkom živela u saloncu u Beogradu, a sada renovira vilu sa bazenom od 2,5 miliona evra.

Komentari (0)

Loading