Celebrity News

Bivši verenik Nikoline Pišek izneo stravične detalje koji će zaprepastiti čak i Mišu Grofa

Bivši dečko Nikoline Pišek prezgodan je

Bivši verenik Nikoline Pišek izneo stravične detalje koji će zaprepastiti čak i Mišu Grofa

Instagram

Bivši dečko Nikoline Pišek poznati je ronilac Kristijan Curavić. Kraj zgodnog Hrvata voditeljka je provela najlepše godine svog života.

Ludo su bili jedno u drugo zaljubljeni, ali nepovoljne okolnosti uticale su da veridbu okončaju.

Posle tri godine velike ljubavi razišli su se diplomatski, Curavić je čak napustio Balkan.

Pročitajte: Teror Miše Grofa Nikolinu naterao na drastične mere! Ovako će biti od sada! Moj Vidoje bi to odobrio (FOTO)

Kada je Nikolina ostala udovica, a ubrzo potom njen svekar Miša Grof krenuo po medijima da iznosi voditeljkin prljav veš, Kristijan je osetio potrebu da stane javno u njenu odbranu.

Naime, on je naveo primer iz prošlosti kada je sticajem okolnosti bankrotirao, jer su mu projekti propali, kako se Nikolina postavila i šta ga je savetovala.

- Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: "Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete, radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očigledno ne žele."

Kako izgleda bivši verenik Nikoline Pišek pogledajte ovde.

- Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i dam joj šansu da živi.

- Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Vrlo je inteligentna, dobra i lojalna. Ali, nažalost, vreme je bilo krivo i razišli smo se - izjavo je Kristijan za Slobodnu Dalmaciju.  

Pročitajte: Povratak Nikoline Pišek na male ekrane! Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

Boško Karanović

 
 

Bivši dečko Nikoline Pišek uradio je ono što bi u datom momentu bilo koji ispravan momak, na čemu mu je voditeljka zasigurno vrlo zahvalna.

Komentari (0)

Loading