Celebrity News

Svi su oni... Ceca prvi put javno progovorila o Željkovoj deci

Deca Željka Ražnatovića Arkana - svi detalji odnosa sa Cecom

Svi su oni... Ceca prvi put javno progovorila o Željkovoj deci

Antonio Ahel/ATA Images

Željko Ražnatović Arkan sa pet žena dobio je devetoro dece. U braku sa prvom suprugom Natalijom dobio je blizance Vojina i Nikolu i ćerke Milenu i Mašu. Troje dece dobio je u vanbračnim vezama, Mihajla, Sofiju i Anđelu, dok je u braku sa Svetlanom Cecom Ražnatović dobio najmlađe naslednike, sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Iako se u javnosti pisalo da deca Željka Ražnatovića Arkana sa Cecom nisu u najboljim odnosima, Ceca se ovim povodom nikad nije oglašavala, pre svega poštujući njihovu intimu, jer sedmoro od njegovo devetoro dece, nisu deo javnog sveta.

Pročitajte: Željkova porodica ne može da se suzdrži ni na pomenu - Evo šta je sestra Jasna danas učinila i kako je Ceca reagovala (FOTO)

Ipak, gostujući u emisiji Goce Tržan, Ceca je prvi put progovorila o deci svog pokojnog supruga:

- I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sva njegova deca su zbrinuta, Bogu hvala, sva deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudi. Kao što se vidi iz priloženog - rekla je pa dodala:

- Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka - rekla je Ceca.

Miloš Nadaždin

 

Deca koju je Željko dobio sa Natalijom danas žive i rade u Americi, Sofija živi u Briselu, Mihajlo u Švedskoj, dok Anđela, baš kao Veljko, živi u Beogradu, a Anastasija sa suprugom trenutno boravi u Španiji.

Komentari (0)

Loading