Celebrity News

Moja ćerka ništa nije nasledila: Progovorila Ljiljana, žena sa kojom Arkan ima dete, evo šta kaže o Ceci i Veljku

Autor: | 11/08/2022

Arkanova bivša ljubav konačno progovorila o njihovom odnosu

Moja ćerka ništa nije nasledila: Progovorila Ljiljana, žena sa kojom Arkan ima dete, evo šta kaže o Ceci i Veljku

Pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović imao je četiri žene sa kojima je dobio sedmoro dece, a Arkanova bivša ljubav bila je i glumica Ljiljana Mijatović. Iz vanbračne veze dobili su ćerku Anđelu koja je rođena 1980. godine.

Ljiljana Mijatović najzapaženiju ulogu ostvarila je u filmu "Beštije" koji je snimila 1977. godine, smatra se jednom od najlepših žena tog vremena, a na njenu lepotu nije ostao imun ni Željko Ražnatović Arkan.

U svojoj ispovesti za za Jutjub kanal “Istinite priče” Anđela je nedavno iznela detalje o njenom odnosu sa ocem, a sada se nakon 45 godina oglasila i glumica koja ističe da ju je na to nagovorila ćerka.

You tube print screeen

 

- Željka sam upoznala u ranoj mladosti. Ja sam kao devojčurak sa 15 godina odlazila na matine u “Cepelin”. To je tada bilo u modi subotom i nedeljom. Blizu njega je stanovao i moj najbolji drug, koji je bio momak njegove sestre. Tako smo mi postali dobri drugari i nalazili bi se često nedeljom, pošto ja tada uveče nisam smela da izlazim. Sedeli bismo u parkiću, a on bi obavezno otišao da kupi kolače, pošto smo delili zajedničku ljubav prema slatkišima. Pričali bi o svemu i svačemu. On je tada bio nešto sasvim drugo, nego što ga ljudi znaju kasnije. Često je putovao i vraćao se, a razlog zašto smo mi bili tako prisni je taj, što sam ja uvek znala gde se on nalazi, jer mi se uvek javljao telefonom. Njegova mama Slavka je uvek mene zvala da pita gde je i da li je dobro - započela je priču Ljiljana i otkrila do sada nepoznate detalje njihove romanse:

You tube print screeen

 

- Arkan je voleo poeziju, stalno me je terao da recitujem Desanku Maksimović, kao i “Tatjanino pismo Onjeginu”, što sam uvek činila. Stavljao mi je glavu na krilo i govorio da mu recitujem. Bio je romantičan i duhovit. Kada se Anđela rodila u Narodnom frontu, imala sa težak porođaj. Posle nekih dva-tri sata došao je kod mene direktor tog odeljenja i pita me da li sam ja Ljiljana Mijatović i da me zove muž.Ja sam bila u čudu, jer sam znala da je u zatvoru. Javljam se ja i čujem njegov glas: “Dušo, moja lepotice, kako ste?” Bila sam šokirana, mislila sam da su ga pustili, a on mi kaže da su digli pobunu u zatvoru i da drže zarobljenog direktora, kako bi mi telefonirao, jer nije mogao da bude pored mene - prisetila se bivša glumica.

Na pitanje zašto nikada nisu ozvaničili svoju vezu, Ljiljana kaže: 

- Mi se nismo venčali iz tehničkih razloga, jer je on bio tražen od mnogih država. Pobegao je iz zatvora, pa se on krio, pa zato nismo mogli ni da legalizujemo našu vezu, iako je on to jako želeo. Naša ćerka nosi prezime Ražnatović, jer je on na tome insistirao. Dao je izjavu u konzulatu, tada je bio u zatvoru u Holandiji. Kada sam rodila Anđelu, ona je bila mali Željko, fizički frapantno liči na njega. Ima njegovu boju glasa, ruke, noge, glavu, oči, beo ten.. voli slatkiše kao on i životinje, peva lepo kao i on.Uspavljivao je Anđelu pevajući joj Elvisa - otkrila je Ljilja koja tvrdi da Anđela ništa nije nasledila od oca, da nije bila zainteresovana za tako nešto i da ćerka i majka nisu htele da učestvuju u tome, a za popularnu pevačicu Cecu Ražnatović ima samo reči hvale:

youtube printscreen

 

- Ceca se u to vreme jako lepo snašla, bila je jako mlada, Željko je tada bio već zreo čovek. Ona je bila vrlo korektna prema mojoj Anđeli. I posle njegove smrti je bila vrlo korektna. Mogu samo da joj se zahvalim i da kažem sve najlepše o njoj. Na priče da Veljko ima više para od Anđele, koja nema para, a da on “pliva u novcu”, kako neki kažu, to je glupost. On je dečko za sebe i nek mu da Bog da ima još više para. Njihova ljubav nema veze sa parama. Ona ga voli jer je mio i drag i imaju dosta toga zajedničkog u pričama - otvorila je svoju dušu Ljiljana za kanal “Istinita priča”.

 

Komentari (0)

Loading