Celebrity News

Jami o vezi sa Milom govorila prvi put: Ovo će se dogoditi kad umrem

Jasna Milenković Jami o Milu Đukanoviću i njihovoj aferi prvi put govorila javno

Jami o vezi sa Milom govorila prvi put: Ovo će se dogoditi kad umrem

Antonio Ahel/ATAImages.

Godinama je afera Jasne Milenković Jami i crnogorskog funkcionera Mila Đukanovića tema javnosti, ali pevačica nikada nije priznala ove navode.

Ipak, Jasna Milenković Jami o Milu Đukanoviću svojevremeno je govorila, otkrivši da će priroda njihovog odnosa još neko vreme zasigurno ostati tajna:

Pročitajte: Jami progovorila o NASILJU koje je godinama trpela! Mogla sam da padnem i da se polomim (FOTO)

- Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao „Mostovi okruga Medison”. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja – rekla je pevačica svojevremeno u emisiji Ognjena Amidžića.

- Bila sam jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu - rekla je pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica, neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački – rekla je Jami svojevremeno o odnosu sa Đukanovićem u emisiji „Bulevar B92”.

Komentari (0)

Loading