Celebrity News

Majka Veljka Kuzmančevića, kao i slavna snaja, ne zna za godine: Vozački ispit položila je u sedmoj deceniji

Majka Veljka Kuzmančevića pomera granice

Majka Veljka Kuzmančevića, kao i slavna snaja, ne zna za godine: Vozački ispit položila je u sedmoj deceniji

Dejan Milićević

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević u braku su deset godina, i toliko dugo priča se o Veljkovim roditeljima. Mnogima je posebno zanimljiv podatak da je majka Veljka Kuzmančevića mlađa od snaje dve godine, ali to nije sve.

Dejan Milićević

 

Dušanka Kuzmančević ostala je udovica pre šest godina, kada je njen suprug  Lazar, koji je bio akademski slikar, iznenada preminuo. Nastavila je da živi u Sremskoj Mitrovici, ispunjavajući slobodno vreme brojnim aktivnostima.

Pročitajte: Snaja starija od svekrve: Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

- Jedinac sam, ali nisam razmažen - rekao je jednom prilikom suprug Verice Rakočević, govoreći o malo poznatim detaljima svog detinjstva.

- Kad sam imao osam godina, počeo je onaj nesrećni rat u bivšoj državi. S obzirom da je moja majka iz Bosne, mnogo rodbine je došlo kod nas u Sremsku Mitrovicu. Jednog dana majka je izvadila svu moju odeću iz ormana, podelila je na dve gomile, uz reči: Doći će ti brat. I to je bilo to.

Kako je istakao u intervjuu za  HELLO!, tokom odrastanja je imao sve što mu je bilo potrebno, ali je naučen da ne traži preko toga, jer neka deca nemaju ni toliko.

Dejan Milićević

 

Majka Veljka Kuzmančevića po obrazovanju je ekonomista, a umetničku sklonost sina, koju je nasledio od oca, maksimalno je podržavala.

- Nikad nije bilo kalkulisanja šta je isplativije. Jedini kriterijum je bio - čemu ću se maksimalno posvetiti, a mene je već od pete godine zanimala violina.

Pročitajte: Prva ispovest svekrve Verice Rakočević - Mislim da je došlo vreme da kažem istinu o sreći u tom braku

Veljko Kuzmančević iskreno je priznao da najvažnija lekcija koju je dobio od majke glasi - nikad nije kasno.

-  Moja mama je sa 65 godina položila vozački ispit i kupila auto. Sad se “švrćka” sa svojom drugaricom Danom, a često ode i do Vrdnika, gde imamo kuću.

- Izuzetno je smirena, ume da sagleda situaciju, i koliko god da je ljuta ništa ne radi na prečac - ispričao je suprug slavne kreatorke, koja se od prvog dana braka odlično slaže sa svekrvom.

 

 

Komentari (0)

Loading