Celebrity News

Haris ne može da sakrije koliko mu je drago: Devojka Kana Džinovića u najtežim danima za porodicu sve iznenadila gestom (FOTO)

Devojka Kana Džinovića svim srcem uz njegovu porodicu

Haris ne može da sakrije koliko mu je drago: Devojka Kana Džinovića u najtežim danima za porodicu sve iznenadila gestom (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je porodica Džinović u vili na Senjaku proslavila prvi Bajram bez Meline. U porodičnom domu sve je bilo preuređeno za veliko slavlje, a domaćin je sa osmehom čekao goste.

Uz njega su stajali sin Kan i ćerka Đina, pružajući ocu podršku u ovom danu, koji je za njega sigurno bio emotivno težak. A porodici je društvo, po svemu sudeći, pravila i devojka Kana Džinovića.

Pročitajte: Kan i Đina imaju stav o roditeljskoj svađi - Jednoglasno se izjasnili, ovo niko nije očekivao

Naime, sin Harisa i Meline Džinović u jednom trenutku napustio je vilu kako bi svoju izabranicu ispratio kući. Držao ju je za ruke, dok je ona lice sakrila kosom, kako bi se zaštitila od paparaca, koji su ispred kuće čekali.

Iako Kan, za razliku od sestre Đine, svoj život ne eksponira javno, u poslednje vreme i on je u fokusu javnosti zbog specifičnog odnosa sa majkom. Naime, Kan sa Melinom ne razgovara gotovo dva meseca.

Blic Scena/Instagram printscreen

 

U ovom, za njega, ali i celu porodicu, teškom periodu, devojka Kana Džinovića bila je uz njega, što njegovom ocu Harisu posebno znači.

Sudeći po tome da je par uhvaćen u društvu Đine, sestri se Kanov izbor i te kako dopada.

Komentari (0)

Loading