Celebrity News

Tamara i Petar dugo skrivali pol treće bebe od svih, ali sada je zvanično (FOTO)

Treće dete Tamare Dragičević i Petra Benčine uskoro stiže na svet

Tamara i Petar dugo skrivali pol treće bebe od svih, ali sada je zvanično (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

Treće dete Tamare Dragičević i Petra Benčine od prvog dana bračnog života glumačkog para bilo je planirano.

Dramska umetnica i umetnik izuzetnog glumačkog opusa po uzoru na svoje roditelje nisu želeli da stanu na broju dva.

Pročitajte: Tamara Dragičević u trudničkoj haljini zasenila manekenke! Dame sa viškom kilograma će ovaj komad obožavati - Sve čestitke kreatoru! (FOTO)

Uprkos činjenici da su sin Lazar i ćerka Staša doneli predivnu energiju i najveću radost u njihov dom, oni su istrajali u svom planu da još jedna beba zakmeči i pomrsi konce svima u porodici.

Antonio Ahel/ATAImages

 

S obzirom na to da sa tek rođenom bebom nije lako, ne sumnjamo da su se Tamara i Petar već pripremili na predstojeće, dok istovremeno verujemo da su svoje naslednike obavestili o tome šta je to što ih čeka.

Kažu da postoje psihološke igrice koje je tada neophodno primenjivati na deci, a smatra se da će popularni supružnici sve učiniti kako bi novog člana što bolje i brže infiltrirali u svoj od javnosti zaštićeni svet.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Od Staše kao starije sestre daleko se više očekuje, ali ni Lazar nije previše mali da ne bi shvatio da mu uskoro pristiže konkurencija, te da više neće biti najmlađe muško dete u familiji.

Da, upravo je tako kako ste razumeli, po pisanju Blica treće dete Tamare Dragičević i Petra Benčine je dečak, mali slatki predivni dečak koji će kroz par meseci ugrejati mamine grudi, a ponosnom ocu dati povoda da po treći put okupi prijatelje, priredi im piće, muziku i zakusku, a oni njemu ritual cepanja košulje.

Pročitajte: Tamara Dragičević blista - Prvi put u javnosti pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Maleni Lazar neosporno će uskoro dobiti pravu jaku konkurenciju, ali niko u porodici ne sumnja da će on mlađeg brata voleti najviše na svetu, te da će se veoma zaštitnički odnositi prema njemu, posebno kada malo porastu.

Pretpostavlja se da će Petar i Tamar zbog novonastale situacije svoj dom korigovati iz korena, najpre obezbediti devojčici svoju sobu, a mališanima preurediti njihovu za robote, automobile i ostale igrice koje se tiču jednog dečaka.

Instagram lolamofficial

 

 

Komentari (0)

Loading