Lifestyle

Danas živi kao kraljica, ali pogledajte u kakvoj kući je odrasla Tamara Dragičević: Jedan pogled na nameštaj i zidove sve govori (FOTO)

Dom Tamare Dragičević prostrani je stan u centru grada

Danas živi kao kraljica, ali pogledajte u kakvoj kući je odrasla Tamara Dragičević: Jedan pogled na nameštaj i zidove sve govori (FOTO)

Često je dom Tamare Dragičević tema javnosti a sve zbog toga što glumica putem društvenih mreža objavljuje fotografije iz stana.

Godinama je Tamara živela kao podstanar, ipak pre izvesnog vremena skućila se sa suprugom Petrom Benčinom i to u samom centru prestonice. 

Pročitajte:Mali Lazar Benčina srušio Instagram novom fotkom: Pogledajte veliku promenu na sinu Tamare Dragičević i Petra Benčine, svi su se istopili

Prostrana nekretnina uređena po sistemu open koncepta san je svake porodice, a glumica i njen muž, sa sinom Lazarom i ćerkom Stašom upravo žive svoj san.

Instagram

 

Tokom devojačkih dana, međutim, Tamara je sa sestrom, bratom i roditeljima živela na Novom Beogradu a tog perioda i danas se isključivo po lepim uspomenama ona seća.

Instagram

 

Roditeljski dom glumica rado posećuje što je učinila i nedavno te se pratiocima na Instagramu pohvalila fotografijom.

Pročitajte: Mama i ćerka uparile stajling: Tamara Dragičević oduševila fotkama sa letovanja, Staša je prava modna ikona FOTO

Na slici Tamara leži na kauču u dnevnom boravku a u opisu stoji “Kod mame i tate”.

 

Instagram

 

 

Devojački dom Tamare Dragičević jednako je lep kao i onaj u kome sada živi, raspored je drugačiji, nameštaj je nešto stariji ali sve je uređeno sa stilom.





 

Komentari (0)

Loading