Celebrity News

Udovica Marinka Rokvića tek nakon njegove smrti pokazala šta misli o ženi koja mu je podarila vanbračnog sina

Udovica Marinka Rokvića nikada nije demantovala medijske spekulacije

Udovica Marinka Rokvića tek nakon njegove smrti pokazala šta misli o ženi koja mu je podarila vanbračnog sina

Boško Karanović

Udovica Marinka Rokvića, Slavica Rokvić, nakon njegove smrti znatno se angažovala putem Instagrama.

Kao ponosna majka i baka često sa pratiocima deli fotografije sa voljenima, ali najpre neke savete za domaćice, tačnije kuvarice.

Pročitajte: Rokvić otvoreno o odnosu s majkom! Koji muškarac još ovako govori o ženi koja ga je rodila i podigla (VIDEO)

Obožava majka Nikole i Marka Rokvića da kuva. Posebno je radosna kada joj naslednici dolaze, tada im priprema omiljena jela, a recepte stalno beleži i isprobava nove ukuse.

 

 

Nije tajna da Slavicu prati veliki broj ljudi, najpre žena koje su se ponadale da će ona po saznanju da njen suprug ima vanbračnog sina poželeti nešto na tu temu da kaže.

U svoj svojoj skromnosti i plemenitosti udovica Marinka Rokvića ostala je na tu temu nema.

Čak ni nakon suprugove smrti za medije nije želela da govori o ženi koja je pevaču podarila sina.

Ono što je daleko važnije je odnos koji ona gaji sa njegovim vanbračnim sinom koji je dugo živeo u Bosni, a sada sa sinovima živi u Kanadi.

 

 

Radosna je Slavica što njeni sinovi sa bratom po ocu imaju lepu komunikaciju, što se druže i vole, dok je i ona vrlo gostoljubiva i blagonaklona prema njemu i ponaša se kao prema svom detetu, što po mišljenju mnogih daleko više govori o tome šta misli o njemu i njegovoj majci nego da je bilo šta na tu temu ikada kazala.

Smrt Marinka Rokvića donela je veliku tugu i prazninu, ali ostao je porodičan sklad i ljubav, što Slavici puno pomaže da izdrži period bez voljenog supruga…

Pročitajte: Vežbe Slavice Rokvić za besprekoran izgled - Zbog dva pravila je vitka i mladolika (VIDEO)

Često ona okuplja porodicu, unucima udovoljava, snajama pomaže, dok istovremeno ne zapostavlja ni sebe ni svoj društveni život.

Instagram/rokvic.slavica

 

Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje, odlično izgleda, za šta je verovatno zaslužna dobra nega, ishrana, ali prevashodno miran način života koji nastoji da vodi.

Komentari (0)

Loading