Celebrity News

Najmlađi tragač u Poteri ima dva fakulteta, a ovo su roditelji Milana Bukvića

Milan Bukvić fascinira znanjem

Najmlađi tragač u Poteri ima dva fakulteta, a ovo su  roditelji Milana Bukvića

Promo

Milan Bukvić fascinira znanjem

Milan Bukvić, najmlađi tragač u "Poteri", iz nedelje u nedelju fascinira publiku svojim znanjem. To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je dva indeksa ispunio desetkama.

 

 

Milan je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a onda se opredelio za master studije filozofije u Novom Sadu. Osnovnu i srednju školu u Kragujevcu, treba li napomenuti, završio je kao đak generacije.

Pročitajte: Sinoćna emisija Potere vraća veru u ljude, Veljko Kotlaja ima ogromno srce, bravo!

- Bilo je momenata kada sam “preučio” gradivo. Vodeći se nekim ličnim standardima i perfekcionizmom raspust sam redovno provodio nad knjigom - priznao je Milan Bukvić.

Ipak, početak njegovog puta nije delovao obećavajuće.

 

 

- Iako me sada zovu “dečko koji obećava”, u detinjstvu sam bio sušta suprotnost. Nisam imao koncentraciju ni za šta. Vaspitačica je rekla mojoj mami da ništa ne znam, a nju je to godinama pratilo u mislima.

- Kad sam proglašen za đaka generacije, plakala je od sreće. Nikada nije zaboravila da sam u startu bio “otpisan” - ispričao je Milan Bukvić jednom prilikom za HELLO!.

Pročitajte: Novi tragač kviza Potera Milan Bukvić otkriva - Vaspitačica je rekla mojoj mami da ništa ne znam, u startu sam otpisan

Mada se mnogi dive njegovoj inteligenciji i obrazovanju, simpatični tragač iz "Potere" otkriva da je njegov najveći talenat sportske prirode.

- Bio sam golman, i to odličan. Imao sam hiperrefleksiju, a slobodno mogu reći i veliku hrabrost. Lomio sam noge, zube, prste. Roditelji mi nisu dozvolili da se posvetim fudbalu i mnogo mi je žao zbog toga.

 

 

O podršci porodice Milan Bukvić kaže:

- Mene moji niti forsiraju, niti podržavaju. Otac mi veruje “blanko”. Preduzetnik je, bori se za nas. Majka je mašinski inženjer. Imam i starijeg brata koji je preuzeo očevu firmu. Niko nije iz nauke.

Komentari (0)

Loading