Celebrity News

Ćerka legendarnog fudbalera podelila lepe vesti: Ime Siniše Mihajlovića zauvek će živeti

Ćerka Siniše Mihajlovića čeka sina

Ćerka legendarnog fudbalera podelila lepe vesti: Ime Siniše Mihajlovića zauvek će živeti

Instagram/virgimih

Ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, objavila je da čeka drugo dete, preneli su italijanski mediji. Tako je porodica legendarnog fudbalera, posle dužeg vremena, ponovo našla razlog za slavlje.

Alessandro Sabattini/Getty Images

 

„Puno srce i stomak”, napisala je Virdžinija Voljako u opisu romantične fotografije nastale u Portofinu, na kojoj pozira sa suprugom Alesandrom.

Pročitajte: Zavirite na venčanje Mihine ćerke kao iz bajke - Mlada sija kao princeza, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

Lepe vesti oduševile su brojnu porodicu, a ponajviše Sinišinu udovicu Arijanu, koja nikada nije krila da su joj deca najveća radost i blagoslov. Otkako je ostala bez supruga, njih petoro su joj, ujedno, bili i najveća uteha i podrška.

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića majka je dvoipogodišnje devojčice Violante, koja je mezimica cele familje. Obožavao ju je i deda ali, nažalost, sudbina nije dozvolila da gleda kako odrasta.

- San svake devojke je da je otac doprati do oltara. Umesto njega, to su učinila moja braća. Nije bilo lako, ali sam tog dana bila sigurna da me tata gleda odnekud, osećala sam se zaštićenom – ispričala je Virdžinija nakon venčanja, koje je odlagala zbog Sinišine bolesti, a zatim i preranog odlaska.

Irina Eller

 

Neizmernu ljubav prema ocu, ćerka Siniše Mihajlović ovekovečiće i izborom imena za sina, kojeg čeka. Dečak će se, već sada je poznato, zvati Leone Siniša.

Instagram @virgimih

 

Ova vest izazvala je lavinu emocija među poštovaocima lika i dela slavnog fudbalera, koji se do kraja života lavovski borio protiv opake bolesti.

 

Komentari (0)

Loading