Celebrity News

Bivša mu nakon razvoda prepisala vilu na Dedinju, a evo kako izgleda supruga Vladimira Stojkovića i zašto izbegava da bude viđena (FOTO)

Žena Vladimira Stojkovića ne voli medijski da se eksponira

Bivša mu nakon razvoda prepisala vilu na Dedinju, a evo kako izgleda supruga Vladimira Stojkovića i zašto izbegava da bude viđena (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Osam godina braka stoji iza golmana Vladimira Stojkovića i njegove supruge Valentine Pupovac.

O izabranici fudbalskog asa ne znamo mnogo, možda jer je u prethodnom Vladimirovom braku sa Bojanom Rajić bilo i previše drame, pa mu je sada dobro došlo da se u porodičnom smislu malo povuče iz medija.

Pročitajte: Pričali da ga vara sa kućnim prijateljem, a ona mu prepisala vilu na Dedinju

Valentina voli da provodi vreme povučena iz dometa medija i javnosti, uživajući da u miru podiže dvoje dece koje ima s golmanom, sina Vladana i ćerku Saru.

Valentina se retko pojavljuje tamo gde se mogu naći foto-aparati, ali pre nekoliko godina i to je učinila zbog svadbe porodičnog prijatelja Aleksandra Mitrovića i tom prilikom pokazala da Stojković i te kako može da se pohvali ženom.

Ne samo ona, zajedno su kao dvojac bili odličan modni tandem, osim što su i bračni, a Valentina je u nedavnom intervjuu za „Story” govorila i o tome koliko im je bitan taj aspekt.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Vladimir i ja delimo isto mišljenje o značaju mode. Njegovi zaštitni znakovi bili su oni koji karakterišu odevanje jednog sportiste, a to je stil koji se i danas zadržao - rekla nam je Valentina.

Pročitajte: Vladimir Stojković porodičnom fotografijom RAZNEŽIO ČITAVU JAVNOST! (foto)

Takođe je govorila i o tome koliko je danas izazovno biti žena fudbalera, iako o njima postoje brojne predrasude.

- Žena fudbalera kod nas predstavlja pojam deklarisan kao zanimanje, s čime se ne bih složila. Za javnost Vladimir jeste fudbaler, za mene – on je pre svega porodica.

Prednosti braka s fudbalerom istovremeno su i mane, a to je fleksibilnost njegovog posla koja ide u dve krajnosti. Nekada ima dosta slobodnog vremena pa ga koristimo maksimalno dok je, s druge strane, mana fizička razdvojenost, poput odlaska u karantin pred utakmicu.

Mada, to nam ne pada toliko teško jer i tada se osećamo veoma povezano, iščekujemo dobre rezultate i zajedno navijamo za njega - iskreno je odgovorila Stojkovićeva supruga.

 

 

Otkako je stupila u vezu, a zatim i brak sa poznatim fudbalerom, Valentinu su domaći mediji ali i kritičari brzo prepoznali kao odmerenu devojku koja pleni prirodnom lepotom, dok na sebi nema znake ikakve estetske intervencije. Bez kiča i preterivanja, stilisti su složni u oceni da je Valentina najčešće odlično stilizovana žena. Kako se čini vama?

Komentari (0)

Loading