Celebrity News

Niže uloge, uživa u očinstvu, a sada i ovo: Veliki korak Miloša Bikovića, svi mu čestitaju

Miloš Biković osnovao fondaciju

Niže uloge, uživa u očinstvu, a sada  i ovo: Veliki korak Miloša Bikovića, svi mu čestitaju

A.H. / ATAImages

Miloš Biković osnovao fondaciju

Miloš Biković jedan je od najtraženijih, pa i najpopularnijih glumaca, ne samo u Srbiji već i šire. Njegovo ime nalazi se među glumačkom ekipom najgledanijih filmova kako kod nas, tako i u Rusiji.

Darko Đalović

 

Uz sve to, nedavno je postao otac, pa bi se moglo pretpostaviti da Miloš Biković ne zna za slobodno vreme.

Pročitajte: Miloš Biković i Ivana Malić žive u Moskvi na visokoj nozi! S terase se vidi Hram Vasilija Blaženog

Međutim, priznati glumac ne zna da miruje. Osnovao je Fondaciju „Miloš Biković”, čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima u daljem školovanju i usavršavanju, kako bi mogli da ostvare svoj pun lični i profesionalni potencijal.

- Imao sam čast da upoznam mnogo naših ljudi u svetu. Zadivljen sam njihovim uspesima, ali i spremnošću da svoje znanje, iskustvo i kontakte podele i prenesu mladim i talentovanim osobama iz Srbije – kaže Miloš Biković, povodom osnivanja Fondacije koja nosi njegovo ime.

Anđela Petrovski

 

- Verujemo da možemo da budemo most koji spaja znanje, talenat i praksu najboljih sa najboljima, a koji će doprineti da naša zemlja bude mesto izbora za život svake mlade osobe iz Srbije, ali i iz drugih zemalja – kazao je glumac.

Pročitajte: Prvo putovanje Vasilija Bikovića sa mamom i tatom u Rusiju! Fotografije iz šetnje dospele do javnosti

Tokom prethodnih meseci, tim Fondacije „Miloš Biković” primio je veliki broj prijava i obavio intervjue sa zainteresovanim studentima i studentkinjama sa svih naših fakulteta, kako bi na pravi način prepoznali potrebe i oformili prvu grupu polaznika.

Darko Đalović

 

Fondacija „Miloš Biković” zamišljena je kao interaktivna platforma za razmenu znanja, sticanje iskustava i praktičnog rada uz mentorstvo svetski priznatih naučnika i stručnjaka raznih profila.

Komentari (0)

Loading