Celebrity News

Prvo putovanje Vasilija Bikovića sa mamom i tatom u Rusiju! Fotografije iz šetnje dospele do javnosti

Sin Miloša Bikovića prvi put s tatom u Rusiji

Prvo putovanje Vasilija Bikovića sa mamom i tatom u Rusiju! Fotografije iz šetnje dospele do javnosti

Instagram/bikovic

Ni dva i po meseca nema, a sin Miloša Bikovića već je pravi pustolov.

Mala šala na temu toga što je glumac svog naslednika već poveo u Rusiju kruži društvenim mrežama, a sve je krenulo od fotografije koju je njegova izabranica Ivana Malić objavila na Instagramu.

Pročitajte: Ivana Malić se pohvalila famoznim prstenom kojim ju je Biković zaprosio - Dijamant u sredini, okolo brilijanti - Košta boga oca (FOTO)

Naime, atraktivna pravnica, rodom iz Crne Gore, podelila je sa pratiocima sliku na kojoj pozira u predsoblju doma u bundi, po svemu sudeći od pravog krzna.

Instagram/ivanamalic_

 

U opisu lokacije dodala je da je reč o jednom od najlepših i najromantičnijih gradova Rusije - Sankt Peterburgu, pa dodala da je to i njeno lično viđenje.

Pomenutoj fotografiji pridodala je još nekolio sa ulica grada, te su svi zaključili da su Miloš, Ivana i Vasilije malo zajedničkog vremena proveli baš tamo i u šetnji.

Instagram/ivanamalic_

 

 

Sin Miloša Bikovića još je vrlo mali da bi uživao u pejzažu i arhitekturi, ali ljubav zajednice, blagostanje, spokoj koji njegovi roditelji emituju svakako oseća.

Fanovi se pitaju iz kog razloga je Biković, koji u Srbiji vredno radi, čak ima i svoju emisiju, posetio Rusiju i da li je bilo neophodno da buduću suprugu i dvoipomesečnog sina vodi sa sobom.

Instagram/ivanamalic_

 

 

Svi se još sećaju kada je pre nego što je mališan došao na svet spomenuo kako navike i putovanja neće menjati, već će insistirati na tome da se porodica njemu prilagodi. Ovo je očigledno prvi korak ka tome.

Kako god bilo, ne može se osporiti da su, uprkos činjenici da se još nisu venčali, Ivana i Biković stvorili divnu porodicu, a svesni su i te kako da ih tek čeka izazovan period sa Vasom koji raste, istražuje i traži porodični sklad.

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Podsećanja radi, mali Vasilije došao je na svet nekoliko dana pred Bikovićev rođendan, te su mnogi tada tvrdili da bolji poklon nije mogao da dobije.

 

 

Kako će se snaći u ulozi oca ostaje da se vidi, a veruje se da će uskoro pristati da svog naslednika u punom sjaju predstavi javnosti.

Komentari (0)

Loading