Celebrity News

Miloš Biković i Ivana Malić žive u Moskvi na visokoj nozi! S terase se vidi Hram Vasilija Blaženog

Dom Miloša Bikovića u Rusiji san je snova

Miloš Biković i Ivana Malić žive u Moskvi na visokoj nozi! S terase se vidi Hram Vasilija Blaženog

Instagram/bikovic

Kako izgleda dom Miloša Bikovića u Rusiji javnost je mogla da vidi tek iz par fotografija njegove izabranice Ivane Malić.

Naime, lepa advokatica, rodom inače iz Crne Gore, umela je svojevremeno tokom trudnoće da zabeleži momente u stanu za koji su mnogi prvobitno verovatli da je reč o nekretnini u Beogradu.

Pročitajte: Čuvala se za brak sa Bikovićem, a nakon kraha ljubavi više nikada nije govorila o emotivnim partnerima

Kada je, međutim, slike počela da taguje, jasno se videlo da je reč o Moskvi, ali pregled doma nije bio baš najbolji.

Verovalo se naravno da je dom Miloša Bikovića u Rusiji kao jednog od najcenjenijih i najplaćenijih glumaca čist glamur, ali se to nije moglo dokazati na osnovu par kadrova.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Današnja fotografija to je i dokazala.

Ako je ono u šta se sumnja, Miloš, Ivana i mali Vasilije žive na visokoj nozi u samom centru glavnog grada Rusije i to nadomak najpoznatijeg pravoslavnog hrama, Hrama Vasilija Blaženog, ispred kojeg je veliki trg na kome nastaju najlepše fotografije turista.

Izabranica glumca, za koju se pretpostavlja da ju je verio, te da imaju verenički status, slikala je pogled sa terase oivičene visokim stubovima i kaljenim staklom, a u opisu je napisala.

A.K./ATAImages

 

- Sezona terasi u Moskvi zvanično otvorena.

Ovo je, istini za volju, malo zbunilo njene i Miloševe pratioce koji nisu bili sigurni da li je ovo terasa iz njihovog doma ili, pak, iz nekog obližnjeg restorana na poslednjem spratu zgrade ili nešto tog tipa.

Pročitajte: Miloš Biković pokazao sina! Glumac poručio - Ovo su važne stvari

Stubovi i staklo za trenutak su uneli zabunu jer podsećaju na sve osim na nekretninu namenjenu porodici, s druge strane, zašto i da ne?

Instagram/ivanamalic_

 

Biković važi za jednog od najpopularnijih glumaca u Rusiji, obožavan je, voljen i nagrađivan, a veruje se da će uskoro steći i status istaknutog umetnika, budući da je dobio i rusko državljanstvo, a samim tim stekao je pravo da sebi od zarađenog novca priušti nekretninu po želji, pa ako treba baš i ovu sa koje se prostire neverovatan pogled.

O čemu god da je reč. 

Komentari (1)

Loading
AK-74

08:59 18.04.2024

Čovek bar radi ono što mu je posao, i očigledno uživa u tome. Neki naši završe kao kasirke i prodavci, a prava je sreća ako dobiju neku epizodnu ulogu, uglavnom sociopate sa Balkana. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni sa značajnijim ulogama.