Celebrity News

Taštu pokojnog Mande zna cela bivša Juga! Bila je tek 12 godina starija od njega, a jedno vreme je čak bila udata za muža Cece Bojković

Tašta Milorada Mandića Mande svojevremeno je privlačila veliku pažnju javnosti

Taštu pokojnog Mande zna cela bivša Juga! Bila je tek 12 godina starija od njega, a jedno vreme je čak bila udata za muža Cece Bojković

Marina Lukić / Gloria

Druga tašta Milorada Mandića Mande vrsna je glumica, koja potiče iz čuvene umetničke porodice.

Svojim raskošnim talentom ona je svojevremeno osvojila srca publike širom stare Jugoslavije, ipak kroz njenu biografiju, kako profesionalnu tako i privatnu, provlače se tek dva značajna muška imena kojima je pripala čast da dotaknu njena najdublja osećanja.

Pročitajte: Maćehi se niko ovako ne obraća! Anja Mandić otkrila detalje porodičnih odnosa, jasno je šta misli o ženi svog oca (FOTO)

Majka Anje Mandić, druge Mandine supruge, volela je prvo reditelja Predraga Radojkovića, a onda se u neko doba udala za kolegu Miloša Žutića, koji tek što se razveo od Cece Bojković.

 

 

Reč je o Ognjanki Ognjanović, vrsnoj glumici koja je odavno u penziji, a poslednja uloga koju je odigrala a da se pamti bila je u seriji „Selo gori, a baba se češlja”.

Tašta Milorada Mandića Mande pre par dana napunila je 75 godina, što je, kao i svake godine, obeležila u krugu porodice.

 

 

Unuk Andrija, njen mezimac, među prvima je baki čestitao rođendan, a porodično okupljanje ovekovečeno je i fotografijom koju je Mandina udovica objavila na Instagram profilu.

Na njoj su baka i unuk, koji u istom maniru odmahuju i kriju se od foto-aparata zbog čega je u opisu usledio Anjin komentar.

- Baka i unuk u epizodi: „Ne pada iver daleko od klade”.

 

 

Našalia se glumica na račun majke i sina, koji su očigledno karakterno dosta slični.

Ognjanka se našla ćerki te kobne godine kada nas je Manda sve napustio. Zajedno sa mezimicom odgajila je unuka, usadila mu vrednosti koje je od svojih čuvenih roditelja naučila, pa nije ni čudo što imaju sličnosti u ponašanju.

Pročitajte: Unuka Milorada Mandića Mande prvi put pred očima javnosti - Ima dekine plave oči i osmeh, srce da stane

Velika podrška je dramska umetnica tada bila naslednici, a danas je najponosnija kada čuje da je unuk ostvario uspeh u školi.

instagram/anjutamandic

 

 

Tašta Milorada Mandića Mande bila je tek 12 godina starija od vrsnog komičara koga ćemo se uvek sećati.

 

Komentari (0)

Loading