Celebrity News

Poseban muškarac zalečio je rane: Anja Mandić objavila ko je nova očinska figura njenom sinu Andriji, pogledajte prvu fotografiju

Sin Anje i Milorada Mandića Mande - očinska figura u novom ruhu

Poseban muškarac zalečio je rane: Anja Mandić objavila ko je nova očinska figura njenom sinu Andriji, pogledajte prvu fotografiju

Vladimir Šporčić/Story arhiva

Sin Anje i Milorada Mandića Mande doživeo je strašan gubitak, kada je pre sedam godina na daskama koje život znače, njegov otac izgubio život. Andrija je tada morao da se suoči sa strašnim gubitkom, a njegova majka Anja, baš kao i Mandina deca iz prvog braka, dali su sve od sebe da on odrasta okružen sa što više ljubavi, kako bi bol, koja je neumitna, bila bar malo ublažena.

Još jedno olakšanje, za majku koja je samohrana postala preko noći, predstavljalo je prisustvo brojnih Mandinih prijatelja u životu njenog mezimca Andrije.

 

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Pročitajte: Zgodan i džentlmen na pokojnog oca! Sin Milorada Mandića Mande jednim gestom rasplakao javnost (Foto)

Sin Anje i Milorada Mandića Mande nikada neće dobiti očinsku figuru na onaj način, na koji bi mu je Manda pružio, pa ipak, jedan čovek pobrinuo se da se, barem kao pomoćna, prijateljska, a opet muška figura, stalno nalazi rame uz rame sa sinom svog najboljeg prijatelja. Taj čovek je Dragan Petrović Pele.

 

Instagram

 

Naime, Pele je u životu Andrije Mandića postao oslonac, onda kada Manda to više nije mogao da bude. Dao mu je podršku, utočište i duboko i iskreno prijateljstvo, koje je Andriju osnažilo da poraste i odraste u momka, koji neopisivo liči na svog oca.

Pročitajte: Svi konačno na okupu - Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju Olge Odanović i Peleta sa decom, zbog jednog detalja će vam poći suze

-  Uveren sam da sinu Andriji najviše nedostaje. Kad danas gledam Andriju, vidim Mandu u njemu - rekao je Pele u jednom intervjuu za "Gloriju", a gledajući tog milog dečaka svakoga dana ostao je blizu svom prijatelju, za koga veruje da je u njihovim životima i dalje sveprisutan.

 

Komentari (0)

Loading