Celebrity News

Verica Rakočević ocu nije otišla na sahranu! Istoga dana sela je u avion i otputovala na more: Ovo je razlog (FOTO)

Otac Verice Rakočević ostavio je veliki trag

Verica Rakočević ocu nije otišla na sahranu! Istoga dana sela je u avion i otputovala na more: Ovo je razlog (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Otac Verice Rakočević bio je divan čovek, o čijoj blagosti, naočitosti i poštenju se i dan-danas u krugovima dizajnerkine familije govori.

Preminuo je iznenada, što je za kreatorku bio veliki šok.

Pročitajte: Verica Rakočević prelomila! S Veljkom ne spava u istoj sobi - Melini i Harisu to ništa dobro nije donelo

Bol je bila nesnosna, tuga velika, zbog čega je na srcu ostao ožiljak.

O najvoljenijem muškarcu za javnost Verica je prvi put govorila za medije u emisiji "Balkanskom ulicom", tada se prisetila prekrasnog odnosa koji je njen otac gajio sa njenom majkom, ali i tragičnog gubitka, pošto je ovaj svet iznenada napustio.

- Najstresnija situacija u mom životu bila je smrt moga oca. Imam unuke, imala sam pre Veljka dva muža, imam sada Veljka, ali to je muškarac koga sam najviše u svom životu volela.

Dejan Milićević

 

- Pre svega, moj otac je bio najidealniji muškarac na planeti za koga sam ja čula da postoji. Ta blagost njegova u odnosu na moju majku, na nas, ta njegova toplina, to njegovo poverenje u mene - počela je priču kreatorka, koju je tuga toliko slomila da čak ocu ni na sahranu nije mogla da ode.

- Ja sam tada sela u avion i otišla na Sveti Stefan. Mami sam rekla da ja ne mogu. Sedela sam na plaži, znala sam tačno kada je vreme sahrane i pričala sa njim. 

- Ja sam celu tu situaciju stavila u jednu fioku, da je on otputovao negde daleko i da ja neću moći skoro da ga vidim. Taj trenutak da gledam sahranu nisam mogla da podnesem.

Mirko Tabašević

 

Iste noći otac Verice Rakočević došao je dizajnerki u san.

- Spavala sam u apartmanu pored crkve i mislim da sam sanjala da sam kod bake, gde je moj tata inače rođen. Sedela sam pored potoka i plakala i samo sam osetila da me ruke jako drže i da mi on govori: „Nemoj da plačeš ja sam uvek tu“. 

Pročitajte: Veljko Kuzmančević spakovao kofere, napušta porodični dom i Vericu, o razlogu će se tek pričati

- Otvorila sam oči, te ruke su i dalje bile tu. I samo su se polako opustile. Niko me neće ubediti da sam to sanjala. Verovali ili ne, nikada ga više nisam sanjala - ispričala je Verica Vesni Dedić, čime je zasigurno potresla fanove i gledaoce širom zemlje, posebno one koji su se suočili sa sličnom situacijom.

instagram/vericarakocevic

 

Teško je pomiriti se sa odlaskom voljenih, a dizajnerka koja uskoro puni 77 godina dokaz je tome. 

Komentari (0)

Loading