Celebrity News

Verica Rakočević prelomila! S Veljkom ne spava u istoj sobi: Melini i Harisu to ništa dobro nije donelo

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića traje uprkos negativnim predviđanjima

Verica Rakočević prelomila! S Veljkom ne spava u istoj sobi: Melini i Harisu to ništa dobro nije donelo

Dejan Milićević

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića oduvek je važio za jedan od skladnijih i po mnogo čemu poseban.

Prvenstveno zbog znatne razlike u godinama o zaljubljenom paru pisalo se kao o izdvojenoj vrsti, koja verovatno neće dočekati da proslavi ni prvu godišnjicu braka.

Pročitajte: Veljko Kuzmančević spakovao kofere, napušta porodični dom i Vericu, o razlogu će se tek pričati

Godinu za godinom dizajnerka i kompozitor dokazali su da prava ljubav godine ne broji, kao i da su Veljko i Verica srodne duše.

Gotovo da ne postoji segment oko kojeg se ne slažu, satima čak do jutra umeju da pričaju na temu umetnosti, znaju i da se žustro posvađaju, ali ti sukobi kratkoročnog su tipa.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava - otkrila je svojevremeno dizajnerka pa naglasila da u suprugu ima više od emotivnog partnera.

- Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Nikada me ne bi obrukao.

Verica je opisala ranije za jedan od domaćih magazina kako tačno njihovi sukobi izgledaju:

- Imamo i krupne i sitne svađe i razmirice. On je “regulator” našeg odnosa, ja sam ta koja svađe teže podnosi. 

- Kada se isvađamo, on mi kaže: "Dođi da ti sviram violinu”. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. 

Dejan Milićević

 

- Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem”, toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka, uporedo ističući da je za svaki brak važno da supružnici imaju svoj prostor.

Tako je ona svojevremeno odlučila da ima svako svoju spavaću sobu u kojoj mogu da rade i ponašaju se kako žele više ili manje privlačno dok, kada noći provode zajedno, oboje se trude da budu romantični i što više upućeni jedno na drugo.

Verica smatra da svaka žena treba da ima tajnu i pred svojim izabranikom ne odaje bespotrebne detalje koji će umanjiti njenu ženstvenost.

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

S druge strane, kompozitor, odnedavno i slikar, može da sa posveti nekim muškim stvarima koje njoj neće biti privlačne.

Pročitajte: Medo moj, reći ću ti samo ovo - Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića od samog početka na ovaj način funkcioniše i za sada se pokazalo kao idealno rešenje.

Mnoge je to odvelo do suda i kraha braka, a oni koji nisu krili da isto praktikuju su Haris i Melina Džinović, Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović.

 

Komentari (0)

Loading