Celebrity News

Tamaru Grujić hrani Vojska Srbije: Ovako se kuvao pasulj u JNA, originalni recept

Tamara Grujić u poseti vojsci

Tamaru Grujić hrani Vojska Srbije: Ovako se kuvao pasulj u JNA, originalni recept

Miša Obradović

Tamara Grujić u poseti vojsci

Ako bi se pravila anketa sa pitanjem ko je najomiljenija ličnost u Srbiji, nema sumnje da bi se Tamara Grujić našla u samom vrhu.

Miša Obradović

 

Simpatična voditeljka je, zajedno sa svojim timom, tokom godina obišla našu zemlju uzduž i popreko. Prateći humanu misiju koju je sebi postavila, Tamara Grujić usrećila je na desetine porodica, kojima je, bukvalno, stvorila krov nad glavom.

Pročitajte: Ćerka Tamare Grujić VEĆ JE TV ZVEZDA - Mala Lenka u maminoj emisiji opčinila sve, pogledajte kako je porasla (FOTO)

Osim vrednim radom i nepresušnom energijom, Tamara pleni i harizmom, vedrim duhom i osmehom koji joj ne silazi sa lica ni u najtežim trenucima.

- Očigledno je humanitarni rad nešto što je mene definisalo i obavezalo da moram da nastavim da se bavim time - kaže Tamara, koja već godinama predvodi “Radnu akciju”.

Da su Tamari Grujić i njenim majstorima širom otvorena sva vrata i sama je pokazala zanimljivom objavom na društvenim mrežama.

- Ekipa “Radne akcije” ove nedelje, u toku trajanja snimanja, ima tu čast da je svakodnevno hrani Vojska Republike Srbije. A kuvari nama kažu da u stvari oni imaju čast nas da hrane. Još uvek se opasuljujem od tolikih komplimenata - poručila je Tamara.

Tamara Grujić/Facebook

 

Pratiocima na Fejsbuku pokazala je i kako izgledaju pokretne vojne kuhinje, ali i čuveni vojnički pasulj u kojem ovih dana uživa.

Tamara Grujić/Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading