Celebrity News

Proći će vas jeza: Medaljon koji Ivana Mihić ne skida s ogrlice nosi poruku prepunu simbolike (FOTO)

Ogrlica Ivane Mihić privukla je veliku pažnju javnosti zbog zlatnog medaljona

Proći će vas jeza: Medaljon koji Ivana Mihić ne skida s ogrlice nosi poruku prepunu simbolike (FOTO)

instagram printscreen selfi ivana mihic

Već neko vreme jedna specijalna ogrlica, po svemu sudeći zlatna, krasi vrat Ivane Mihić. Ćerka glumice Vere Čukić i pokojnog scenariste Gordana Mihića ne podleže materijalnim zadovoljstvima, ipak pomenutim lančićem voli da se pohvali.

Ogrlica Ivane Mihić specifična je jer se sastoji iz više snopova, očigledno je od belog zlata, a u dnu je krasi veliki medaljon, nalik na one koji mogu da se otvore a unutra je položena slika voljenih.

Pročitajte: Gde se ima tu se i rasipa! Ivana Mihić ponela naočare koje koštaju i po nekoliko hiljada evra, a teško je doći do originala (FOTO)


Ne sumnjamo da je i ovde reč upravo o tome, ono što je, međutim, medijima privuko pažnju jesu blago uklesani brojevi.

S obzirom na to da je fotografija jako mutna, teško je sa sigurnošću reći šta tačno piše na okrugloj pločici, osim "1991. godina", vrlo značajana za Ivanu iz mnogo aspekata.

screenshotyoutube RTS kulturno-umetnički program

 

Za početak reč je o godini kada je glumica, tada početnica, verovatno još uvek studentkinja, prvi put zaigrala sa kolegama iz inostranstva. 

Sa Metjuom Barlijem i Lisom Kolman delila je kadar u filmu "Najtopliji dan u godini", a ubrzo je usledio i rad na seriji "Sarajevske priče".

Poznato je da je Ivana još kao devojčica počela da glumi, film "Varljivo leto" svakako je obeležio njen profesionalni put. Ipak ovde je reč o projektima u kojima je trebalo da dokaže šta je to pored talenta što poseduje, šta je na studijama naučila, da li je napredovala i ako je suditi po kasnijim angažmanima lepo se pokazala, što joj je bila odskočna daska.

instagram printscreen selfi ivana mihic

 

Pomenuta 1991. godina značajna je godina i za karijeru njenih roditelja. Baš te godine Ivanin otac Gordan završio je scenario za kultni film "Tango argentino", dok se polako u njegovoj umetničkoj riznici krčkala serija "Otvorena vrata", a emitovala serija "Zaboravljeni" koja je obeležila i karijeru njegove supruge, a Ivanine majke Vere Čukić.

Pročitajte: Ogrlica Ivane Mihić sakriva i najmanju boru na vratu - Žene 40+ je obožavaju

Ogrlica Ivane Mihić po svoj prilici nema samo materijalnu već i sentimentalnu vrednost. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading