Moda

Gde se ima tu se i rasipa! Ivana Mihić ponela naočare koje koštaju i po nekoliko hiljada evra, a teško je doći do originala (FOTO)

Modni stil Ivane Mihić je specifičan

Gde se ima tu se i rasipa! Ivana Mihić ponela naočare koje koštaju i po nekoliko hiljada evra, a teško je doći do originala (FOTO)

screenshotyoutube RTS kulturno-umetnički program

Modni stil Ivane Mihić svakako je jedna od stavki zbog kojih se lepa i talentovana glumica svojevremeno izdvojila među svojom generacijom.

Istini za volju, ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić nikada nije dozvolila da o njoj drugi sude samo na osnovu fizičkog izgleda, naprotiv trudila se da se istakne svojim radom.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Gluma, režija, produkcija, sve su to stavke u kojima se i okušala i dokazala, mnoge nagrade takođe tome svedoče, a i dan-danas filmofili mogu da potraže i pogledaju neka od njenih umetničkih dela.

Instagram, selfi ivana mihic

 

Nažalost, Ivana u poslednje vreme, tačnije po smrti oca, sve manje radi. Okrenuta je Bogu, majci, bliskim prijateljima, a može se konstatovati da se dosta povukla u sebe.

Instagram, selfi ivana mihic

 

O njoj se može doznati tek onoliko koliko ona podeli sa pratiocima na Instagramu, a toga je vrlo malo.

Preko društvenih mreža doznalo se kako izgleda glumičina vikendica nadomak Beograda, gde ona provodi najviše vremena, kako joj majka danas izgleda, sa kim se druži, gde letuje, ali i kako se odeva i ponaša, kakva su joj interesovanja.

Instagram selfi ivana mihic

 

Dame sklone modnim kritikama posebno obraćaju pažnju na modni stil Ivane Mihić.

Često je komentarišu preko mreža, do glumice onda stižu i pitanja poput onog gde je kupila koju kombinaciju, a budući da je reč o lepim, a vrlo klasičnim i jednostavnim komadima, svi su pomislili da je za njih izdvojila dosta novca.

instagram printscreen selfi ivana mihic

 

Da su ti koji su u to poverovali bili u pravu svedoči najnovija fotografija dramske umetnice na kojoj pozira sa skupocenim naočarima.

Pročitajte: Ogrlica Ivane Mihić sakriva i najmanju boru na vratu! Žene 40+ je obožavaju

Navela je i marku i prokomentarisala da je zaljubljena u nju, a ako malo istražite na internetu naočare poput ovih na Ivaninim očima, koštaju od sto evra do nekoliko hiljade evra.

instagram printscreen selfi ivana mihic

 

Koliko je ona izdvojila pitanje je, ono što je potvrdno je da su lepe i da joj odličo stoje.

 

Komentari (0)

Loading