Celebrity News

Katja Lazukić ne zna za nemoguće, želi isto što i Stefan Đoković: Nataša sve pokušava... (FOTO)

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac iako vrlo mala avanturista je i voli sve da proba

Katja Lazukić ne zna za nemoguće, želi isto što i Stefan Đoković: Nataša sve pokušava... (FOTO)

instagram/screenshot video/bekvalceva

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac plod je ljubavi pevačice i njenog trećeg supruga, od koga se neslavno razvela.

S obzirom na celokupnu situaciju u porodici sve oči uprte su u malenu devojčicu, koja neodoljivo podseća na mamu i likom i karakterno.

Pročitajte: Ovoliko cveća ne dobija ni Nataša - Hana Ikodinović proslavila rođendan, na kućnu adresu stigli skupoceni pokloni

Pop zvezda je svojevremeno umela da se našali i prizna javno da je Katja njena kopija u svakom smislu, te da joj je gotovo nemoguće doskočiti.

Da li sada to zaista ima veze sa karakterom preslatke šestogodišnjakinje ili pak sa popustljivošću majke ne može se tačno utvrditi, ono što je sigurno je da mlađa ćerka Nataše Bekvalac uvek istera svoje.

Instagram

 

Humorom, spretnošću, šarmom, uvek postiže šta želi, a ponosna mama prati je u stopu.

Često na njenom Instagramu možemo videti da zajedno sa mezimicom posećuje teretanu, gde ona ima ličnog i personalnog trenera, što je svim njenim fanovima izuzetno simpatično, takođe idu na skijanje, plivanje...

Popularne mame i ćerka ovoga puta otišle su korak dalje.

Katja je, naime, poželela da se oproba u tenisu. U to ime pevačica joj je angažovala trenera, kupila tenisku opremu i izvela na teren, a koliko se devojčici sve to dopalo najbolje svedoči osmeh koji je nakon treninga usledio.

Neosporno je da se šljaka pod nogama i loptica koja prelazi s jedne na drugu stranu mreže izuzetno dopala naslednici pop dive, što je ona zabeležila fotoaparatom.

Pročitajte: Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena kojom se Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila stariju ćerku

Ko zna, možda baš ti snimci i slike jednoga dana, kada bude postizala uspehe, budu deo porodičnih dirljivih sajtova koji beleže profesionalne početke Natine lepotice.

Instagram/bekvalceva

 

Komentari (0)

Loading