Celebrity News

Dragana Mirković se razvodi zbog drugog muškarca? Toni joj se obratio javno - Uvek sam te sa nekim drugim delio

Razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković ne prestaje da intrigira javnost

Dragana Mirković se razvodi zbog drugog muškarca? Toni joj se obratio javno - Uvek sam te sa nekim drugim delio

Antonio Ahel/ATAImages

Razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković ne prestaje da intrigira javnost. Da je brak dug 24 godine okončan javnost je obavestila upravo pevačica.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. S velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Pročitajte: Otkriveno šta je Toni rekao Dragani kada se vratio u dvorac u kome ne živi 3 godine

- Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.


- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali. 

S vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak - poručila je Dragana, a nagađanja od tada ne prestaju. Prvo se pisalo da Toni ima drugu ženu, što je on oštro demantovao.

Sada su se u domaćim medijima pojavili navodi da je za razvod Dragane i Tonija kriv njen prijatelj koji joj je već neko vreme govorio o Tonijevom navodnom neverstvu

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre.

Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto.

On se samo nasmejao i objasnio da je od svih devet meseci upravo ona bila ta koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni - rekao je izvor koji ističe da je taj prijatelj pokušao i kod drugih pevača da Tonija predstavi u ružnom svetlu. 

- Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi - rekao je izvor za "Skandal".

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Toni je dodatno podgrejao sumnje nesvakidašnjim potezom. On se osim demanta za medije nije oglašavao, ali ono što želi poručuje preko svog Instagrama.

Sada je objavio fotografiju na kojoj je u društvu Jašara Ahmedovskog  i duetsku pesmu „Ne zovi me, nisam više tvoj”, koju pomenuti pevač izvodi sa Snežanom Đurišić.

 

"Tražim te, u svakoj kapi kiše
Tražim te
Trebaš mi, ne mogu sama više
Trebaš mi

Ne zovi me, nisam više tvoj
Promašaj je s tobom život moj
Ti si nam prodala sreću

I dok sam te ludo, ludo voleo

Uvek sam te s nekim drugim delio
Odlazi, takvu te neću

Našu ljubav prekrili su snegovi
U srcima ostali su tragovi
Shvatih na vreme
Ti nisi bila žena za mene

Nadam se, da dođeš s neke strane
Nadam se
Seti se i vrati naše dane
Seti se

Šta je ljubav kad izgubi sjaj
Jer sve ima početak i kraj
Dobro je, prošla je bura

Zaboravi jednu ljubav veliku
Zaboravi šaputanja na jastuku
Život je avantura"

Komentari (0)

Loading