Celebrity News

Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala: Rada Manojlović presrećna

Želja Rade Manojlović se ostvarila

Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala: Rada Manojlović presrećna

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica spada među one javne ličnosti koje bez zadrške govore na sve teme. O bolnom gubitku majke, teškim raskidima, karijeri i neostvarenim željama.

Želja Rade Manojlović se ostvarila, o čemu je govorila na 25. rođendan „Grand produkcije”. Ona se prisetila svoje prve audicije koja je održana pre pune dve decenije.

Pročitajte: Gest Vladimira Mikića šokirao: Javno suočio sadašnju i bivšu, oglasila se Snežana Dakić

– Prošlo je 20 godina od moje prve audicije. Sećam se svega i stalno se podsećam svega da ne bih zaboravila. Da mi ne bi udarile pare u glavu, slava i tako to. Jako je nezgodno kad zaboraviš celu ovu scenu i kako si se nekada tresao i kako si dolazio nekim peglicama i fića kombijima koji su se kvarili, pozajmljivao možda i za gorivo. Sve to pamtim – prisetila se Rada i istakla da je Saša Popović za sve njih nešto posebno.

– Doći do tog čoveka je bilo sve. Sećam se, takmičila sam se mnogo ranije nego što su „Zvezde Granda“ započele sa svojim projektom. Takmičila sam se po audicijama pevača amatera širom Srbije, i sa folklorom i bez folklora preko 10 godina i uvek mi je bio cilj samo da me vidi Saša Popović. I onda se dese te „Zvezde Granda“, kako sam ih prizvala. T

To je to. Šta jako želiš to se ostvari. Da ljudi organizuju projekat koji nije bio ranije kod nas, jer bilo je nemoguće da te vidi Saša Popović kao neku devojčicu iz Četereža koja peva po Požarevcu i Braničevskom okrugu i svadbe pod šatorima. Gde da me vidi Popović? – istakla je Rada za „Grand” pa priznala da nije prošla u prvom krugu.

M.K./Ata Images

 

 

– Takmičenje se tada održavalo u Hotelu „Jugoslavija”. Došli smo svi mi probrani iz cele Srbije na tu audiciju, a mnogo nas ima, ne znam ni sama da li 2.000, više, manje. Sedeli smo za stolom tata i ja, Tanja Savić i njen tata. Pevali smo pred Popovićem, tu je bila i Brena. Uhvatila me je neka trema, ne znam uopšte ni šta sam pevala na toj glavnoj audiciji.

Čitali su imena i ja nisam prošla. Tužni i razočarani smo otišli kući. Mama je u to vreme bila bolesna. Sećam se da smo imali jedan mobilni telefon koji je hvatao signal samo u jednom ćošku iznad ragastola.

Ja pletem neko torbiče da zakačim za zavesu i za neki ekser kako bi telefon stajao tu gde ima signal. Posle izvesnog vremena zvoni jedan dan telefon, zove Saša Popović, i kaže mi: „Malo smo pregledali ponovo, mislim da je greška što nisi prošla na audiciji.

ATA Images

 

 

Zovemo te na snimanje, kreće ludilo. Pripremi dve pesme“. Pitala sam se da li je moguće?! Tada sam prošla nekoliko krugova i ispala kao 13, dok je njih 12 snimalo pesmu – ispričala je Rada o kojoj se u poslednje vreme priča zbog novog dečka.

 

Komentari (0)

Loading