Celebrity News

Saznajemo ko je ljubav Nine Badrić! Fotografija ih odala

Emotivni život Nine Badrić privlači pažnju javnosti širom Balkana

Saznajemo ko je ljubav Nine Badrić! Fotografija ih odala

Instagram/badrich

Kada je emotivni život Nine Badrić u pitanju može se konstatovati da je u tom pogledu pop pevačica izuzetno realna, te da čvrsto stoji na zemlji.

Ljubav ona uvek stavlja na prvo mesto, na drugom su naravno uzajamno poštovanje i poverenje, na trećem podrška i razumevanje.

Pročitajte: Modni obračun kakav još niste videli! Sloboda Mićalović i Nina Badrić prošetale istu haljinu - Fanovi na pragu sukoba (FOTO)

Kao neko ko se muzikom bavi od tinejdžerskih dana, Nina je naučila da partneri muzičara moraju imati prevashodno veliko razumevanje za njih i biti im neosporna podrška, te je tako s razlogom od svojih emotivnih izabranika to i očekivala.

Indir Merdanović

 

Što na tuđem, što na sopstvenom iskustvu, lepa Hrvatica uverila se u to da čim nastupe nepoverenje i ljubomora, i usledi odsustvo podrške na poslovnom planu, obavezno dolazi do kraha veze, u njenom slučaju i braka.

Malo ko zna da je bila udata za biznismena Bernarda Krasnića, koji danas ima novu izabranicu i sa njom dete.

Brak nije dugo trajao, nažalost, nakon razvoda pop zvezda dugo se oporavljala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nije za medije mnogo o tome govorila, nije imala ni šta, sve je skupljala i čuvala u sebi, što je rezultiralo nekim zdravstvenim tegobama kasnije.

Nakon Krasnića odlučila je da bude pažljivija u odnosu sa muškarcima, istovremeno skromnija u iznošenju emotivnih detalja u javnosti.

Od razvoda niko nikada Ninu niko nije mogao čuti da govori da je zaljubljena, niti je ikada ona više dozvolila da se na taj način o njoj i njenim partnerima govori.

Instagram/badrich

 

Sreću tim povodom, kao i detalje, čuvala je za sebe i svoje drage ljude kojih je iz godine u godinu sve više.

Nina možda nije imala sreće u partnerskim odnosima, ali u prijateljskim svakako da jeste.

Među njenim najboljim prijateljima je bivša pevačica grupe Models Sandra Meljničenko, tu su i Marija Kilibarda, Marija Tarlać kao i mnoge druge dame domaće javnosti sa kojima je na istim talasnim dužinama, gaji ista interesovanja, ljubav prema putovanjima, modi, a naposletku i kućnim ljubimcima.

Uprkos velikom broju prijatelja u neko doba pop pevačica požela je da sebi kupi psa, što je i učinila.

Pročitajte: Emotivni život Nine Badrić obeležio je težak razvod, posvetila se prijateljima a sada je tu i beba

Nabavila je preslatkog belog maltezera, očigledno mešanca, kojem je dala ime Toto.

Predivni Toto centar je njenog sveta, najveći broj fotografija na njenom Instagramu upravo su sa njim, a nema ko na Instagramu ne komentariše njegove nestašluke i to na koji način se Nina bori sa tim.

Instagram/badrich

 

Velika ljubav rodila se između Tota i Nine, što ona ne krije. Naprotiv, tvrdi da je on njena ljubav.

 

Komentari (0)

Loading