Celebrity News

Dinu Merlinu se slošilo, samo je pao! Hitna ga odmah odvezla (FOTO)

Zdravlje Dina Merlina doskoro je bilo odlično

Dinu Merlinu se slošilo, samo je pao! Hitna ga odmah odvezla (FOTO)

Ata Images/M.M.

Zdravlje Dina Merlina doskoro je, ako se zanemari epizoda depresije, bilo jako dobro.

Uprkos činjenici da je zagazio u sedmu deceniju života, kantautor se oseća poput mladića i to stalno ističe.

Iskrice i elan kada je potrebno da stvara bez pogovora su tu, kao i natprosečna snaga i energija kada je potrebno da izađe na binu i pred više od 40.000 ljudi otpeva svoje hitove.

Pročitajte: Decenijama se spekulisalo, a Dino Merlin 32 godine kasnije otkrio pravu istinu - Cecin partner mi je tražio to

S obzirom na to da bosanski muzičar ne otkriva mnogo od svoje intime, nikoga ne bi začudilo da je i po pitanju zdravstvenog stanja on ponešto prećutao.

Jasmin Fazlagić

 

Ono što su mediji širom Balkana mogli videti i zaključiti, kao i javnost, najpre publika na nastupima je da je zdravlje Dina Merlina dobro. Nažalost, nedavno se ispostavilo da su pretpostavke neistinite.

Naime, u 21 h uveče pevaču je pozlilo. Sve se odigralo na Baščaršiji u njegovoj radnji, navodno je pao koliko mu je bilo loše, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć.

Ata Images/printscreen24satahr

 

Očevici naglašavaju da je Dino po dolasku doktora jedva hodao, te da su ga kolima odvezli sigurno na urgentno odeljenje.

- Prijateljica i ja smo sedeli u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali Hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima - rekao je jedan od očevidaca za 24sata.hr, dok je drugi dodao:

- Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovde pa ga često viđam, svako malo dolazi do svoje radnje.

Ata Images/printscreen24satahr

 

Na portalu i društvenim mrežama 24sata.hr osvanuli su snimci nemilog događaja, a ubrzo su se oglasili i iz Merlinovog piar-tima.

Pročitajte: Jedina fotografija sina i ćerke Dina Merlina - Rasprodao četiri Arene, a supruga i deca su njegovo najveće blago

- Dino je dobro. Dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu - kazali su i naveli javnost da poveruje da je sa muzičarem sve sada u najboljem redu, te da se tek preforsirao ili možda nešto loše pojeo.

Ata Images/printscreen24satahr

 

Veruje se da će pevač kada malo prezdravi ispričati svoju priču i obradovati fanove informacijom da mu se zaista ništa ozbiljno nije dogodilo.

Komentari (0)

Loading