Celebrity News

Nije im bilo dosta što su se potukle u Beogradu! Edita i Indi u hotelskoj sobi u Dubaiju napravile haos (FOTO)

Tuča Indi i Edite Aradinović zgrozila je javnost

Nije im bilo dosta što su se potukle u Beogradu! Edita i Indi u hotelskoj sobi u Dubaiju napravile haos (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Prošlogodišnja tuča Indi i Edite Aradinović još uvek je aktuelna tema javnosti pa i medija.

Gotovo da nijedan intervju popularnih vokalnih solistkinja ne prođe a da se ne spomene batinanje na parkingu koje je okončala njihova majka.

Pročitajte: Edita Aradinović pokazala oca! Da li je i vama isti Dino Merlin? (FOTO)

Sve bi, naravno, ostalo u krugu porodice da sestrinski sukob nije snimljen od strane nepoznate osobe i pušten u etar.

Ata Images/M.M.

 

Do dana današnjeg niko nije doznao razlog svađe folk zvezda, koje su se očigledno toliko razbesnele da su jedna drugoj zadavale šamare, obarale na beton na parkingu i šutirale se iz sve snage.

Nimalo prijatan prizor to nije bio, kao ni ovaj koji je mlađa sestra Aradinović danas objavila na svom Instagramu profilu.

instagram/edia

 

Naime, pevačice su otputovale u Dubai kako bi se odmorile i napunile baterije, ali osim što ih je sačekala oluja i poplava na ulicama dogodio im se i peh u hotelskoj sobi.

Uz reči "I evo nam ga Dubai" Edita je problem podelila sa pratiocima koji su mogli zaključiti da su i ovde one imale problem sa vodom, koji su same probale da saniraju i očigledno su u tome uspele.

instagram/edia

 

 

Izazove koji su ih dočekali tek što su doputovale one su nadomestile odličnom hranom, a mlađa Aradinovićeva je čak jedan obrok slikala, pa objavila na Instagramu uz šaljiv komentar: "Jedna posle tuče".

Pročitajte: Gde je rođena sestra Edita na venčanju? UDALA SE INDI, pogledajte prve fotografije! Evo šta na sve kaže Edita

Tuča Indi i Edite Aradinović očigledno će zauvek ostati anegdota u njihovom domu, kao i šalama drugih koji dve sestre odlično poznaju i sa njima se druže.

instagram/edia

 

Ne sumnjamo da će ostatak odmora one umeti odlično da iskoriste i uživati u razgledanju nebodera, u poseti najnovijih klubova i restorana, istovremeno da će uspeti da ugrabe koji sunčan dan i posvete se kupanju i sunčanju.

instagram/edia

 

 

Komentari (0)

Loading