Celebrity News

ON je vratio osmeh na lice Ane Bekute: Posle Mrkine smrti i teškog perioda ponovo srećna (FOTO)

Bolest Ane Bekute zabrinula je javnost

ON je vratio osmeh na lice Ane Bekute: Posle Mrkine smrti i teškog perioda ponovo srećna (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Bolest Ane Bekute nimalo nije bezazlena, čak je zahtevala i operativni zahvat, ipak pomenuti izazov nije slomio estradnu umetnicu.

Naprotiv, uz podršku članova porodice, bliskih prijatelja, kolega, pa i obožavalaca folk diva nastavila je dalje kao da joj se ništa značajno nije dogodilo.

Pročitajte: Svi polemišu o njenom povratku u Zvezde Granda, a sada se oglasila Ana Bekuta

Osmeh sa lica ona ne skida, jača je nego ikada pre, puna života, što dokazuje činjenica da se prema svom licu, telu i nezi i dalje odnosi sa velikom pažnjom.

 

 

Poznato je da je jedno vreme Bekuta važila za najzgodniju među svojim koleginicama, svakako i najlepše odevenu.

Onda se naprasno ugojila, što je opravdavala gurmanskim apetitom koji je, navodno, proizlazio iz srećne veze sa političarem Milutinom Mrkonjićem, koji je voleo bogatu trpezu.

Nakon što je on iznenada preminuo, Ana se od tuge slomila, što se očitavalo najpre na njenom licu i telu, a sve te fizičke promene, kao i velika tuga za voljenim, veruje se da su doprinele njenom lošem zdravstvenom stanju i dijagnozi koja ju je pomerila iz mesta.

 

 

Na svu sreću posledica je na vreme otklonjena, te se pevačica lagano vraća svakodnevnim obavezama i životu koji je ranije vodila, naravno, nasmejana i radosna zbog svakog poklonjenog dana provedenog sa unucima i sinom Igorom Polićem.

Da polako ide ka potpunom ozdravljenju, da ima elana kao nikada pre, te da joj se osmeh vratio na lice, a sjaj u oči najbolje govori najnoviji snimak osvanuo na njenom profilu.

Pročitajte: Mesec dana otkako je napustila Zvezde Granda otkriveno šta je sa Anom Bekutom

Naime, Bekuta je posetila jedan od popularnijih salona lepote u gradu kako bi uradila obrve, budući da je, kada se pogledala u ogledalo, rezultatom bila vrlo zadovoljna, zapevala je iz sveg glasa, što je kreator obrva Adaktar snimio pa objavio i tagovao Anu.

 

 

- Kralj ponoći, prosjak zore "adaktarke" divne moje, ne menjaj ga, srce moje - zapevala je prethodno korigujući stihove svog hita, čime je nasmejala Adakta koji joj je uzvratio poljupcem i osmehom.

Bolest Ane Bekute, iz ovog ugla, deluje kao zaboravljena prošlost.

Komentari (0)

Loading