Celebrity News

Tajna Ane Bekute konačno otkrivena! OVAJ muškarac je OTAC NJENOG SINA i VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Ceo život se STIDIM! (FOTO)

Tajna Ane Bekute otkrivena

Tajna Ane Bekute konačno otkrivena! OVAJ muškarac je OTAC NJENOG SINA i VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Ceo život se STIDIM! (FOTO)

Svima je dobro poznato da se pevačica već sa sedamnaest godina ostvarila u ulozi majke. Ona je sina Igora dobila u vanbračnoj zajednici sa čovekom koji je za javnost prava misterija, a budući da je bila odvojena od bebe, na temu tog najtežeg perioda u životu ona nerado govori u javnosti. Sada je ipak, posle više od četiri decenije otkrivena dobro čuvana tajna Ane Bekute i oca njenog sina.

Kako mediji prenose, muškarac s kojim ona ima dete prošao je pravi pakao od života. Izvor "Scandala" sticajem okolnosti našao se na veselju sa Igorovim ocem koji mu je ispričao da su Anu i njihovog sina hteli da ubiju jer je ona zatrudnela pre nego što je njihova veza krunisana brakom, što u to vreme nije bilo dozvoljeno.

Pročitajte: ON je vratio Ani Bekuti osmeh na lice - Mlad je i zgodan, ZNATE GA SA TELEVIZIJE! Objavila je fotografiju i svi su oduševljeni! (FOTO)

Ata Images

 

- Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava, mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: "Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi. Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji. Kada su čuli za to, neki iz porodice su hteli da ubiju i nju i dete, takva su vremena bila. Patrijarhalna" - rekao je izvor za pomenuti list i opisao šta mu je otac Aninog sina još ispričao i kako je njegova familija reagovala na Bekutinu trudnoću:

- Ovim rečima mi je prepričavao: "Ja sam lično išao i kumio ih bogom da ne povrede ni nju, ni bebu. Vapio sam: 'Ubijte mene, samo nemojte nju!' Niste ni svesni koliko je Ana propatila, ali je žena-lavica. Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim. Sina sam krišom išao da posećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom. A ona je ostala prelepa. Žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vreme unazad, ali sad je kasno.

Pročitajte: POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina - SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

Privatna Arhiva

 

Tajna Ane Bekute nije skrivana i od njenog sina, a Igor majci nikada nije zamerao što je osam meseci proveo u domu. Shvatio je da je ona to morala da uradi i da mu je, pored svega, pružila ogromnu ljubav.

- Otkako znam za sebe, znam da je moja mama morala to da uradi. To se nikada nije krilo od mene niti je na mene ostavilo neke posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Taman posla da majci zamerim što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi, takav je bio zakon - rekao je Igor i otkrio da nema kontakt sa ocem:

- Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo niti se viđamo.

Komentari (0)

Loading