Celebrity News

Svi su mogli da izostanu, ali ne i ona: Ko se nije pojavio na prvom rođendanu Bogdaninog i Veljkovog sina?

Autor: | 17/04/2024

Prvi rođendan Krstana Ražnatovića okupio je porodicu

Svi su mogli da izostanu, ali ne i ona: Ko se nije pojavio na prvom rođendanu Bogdaninog i Veljkovog sina?

Mirko Tabašević

Prvi rođendan Krstana Ražnatovića okupio je porodice Rodić i Ražnatović. Poznato je koliko Ceca voli slavlja, a posebno kada je povod prvi rođendan njenog unuka. Tada dolaze svi prijatelji i dragi ljudi, a o porodici da ne govorimo.

Pročitajte: Ne voli da se eksponira - Evo kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović (FOTO)

Na kojoj god da su strani sveta uspevaju da odvoje vreme i dođu u Beograd. Odnosno, tako je bilo do sada.

Anastasija je stigla iz Sevilje, a da se sprema za slavlje potvrdila je fotografijom na kojoj je sa frizerom Stevanom Radivojevićem.

Kako Bogdana uskoro treba da se porodi, odlučili su da Krstanov prvi rođendan proslave u vili Ražnatovića koja je posebno dekorisana za ovu priliku.

Instagram

 

 

Poznato je koliko su sestre Rodić vezane i da su u svim lepim i ružnim trenucima jedna uz drugu. To se nije promenilo ni otkako se Bogdana udala za Veljka, a Bojana za Mirka Šijana

Zato je mnoge iznenadilo to što je Nataša izostala sa prvog rođendana svog sestrića. Naime, ona je objavila fotografije na kojima se vidi da uživa na Tajlandu i čini se da joj ništa ne nedostaje.

Instagram/Miss Rodic

 

 

Inače, Nataša je pre samo nekoliko dana proslavila svoj 33. rođendan u jednom beogradskom restoranu, a društvo joj je pravila upravo Bogdana.

Instagram/Miss Rodic

 

 

Komentari (0)

Loading