Celebrity News

Nikada se nisu venčali i ne žive zajedno: Ovako izgleda partnerka Đorđa Davida, a šuškalo se da on ima aferu s voditeljkom

Žena Đorđa Davida je misterija za javnost

Nikada se nisu venčali i ne žive zajedno: Ovako izgleda partnerka Đorđa Davida, a šuškalo se da on ima aferu s voditeljkom

Ata Images

Žena Đorđa Davida za javnost je prava nepoznanica. Njihov odnos nije svakidašnji.

Naime, Đorđe se ranije pohvalio kako sa izabranicom Anom Mirčetić, s kojom ima i ćerku Stašu, nikada nije zvanično ušao u bračni odnos, već sve ovo vreme neguju partnersku vezu.

Pročitajte; Uslikana kako se ljubi u javnosti sa POZNATIM KOLEGOM - Ivana Peters prvi put posle razvoda uhvaćena i to SA NJIM (FOTO)

- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima.

Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona jako dobro kapira moj posao i to je jedna veoma inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu - izjavio je David.

 

 

Đorđe ne krije da sa svojom devojkom dugo ne živi pod istim krovom, iako ne spori da su uprkos tome u odličnim odnosima.

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - rekao je roker.

 

 

Iako o svojoj izabranici govori sa puno ljubavi i poštovanja, poslednjih godina je njegova vernost bila tema.

Javnost se u nekom trenutku pitala da li je između njega i voditeljke Marije Veljković nakon njenog razvoda postojalo nešto više od prijateljstva.

Na Đorđevom profilu čak postoji i njihova zajednička fotografija, ali jednu stvar treba da znate kada je u pitanju Instagram profil u pitanju - prepun je ženskih lica i imena, budući da muzičar neguje niz lepih prijateljstava sa pripadnicama nežnijeg pola različitih zanimanja.

 

Marija je ubrzo nakon toga upovila u vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem i ne krije da je srećna kao nikada pre.

Komentari (0)

Loading