Celebrity News

Uslikana kako se ljubi u javnosti sa POZNATIM KOLEGOM: Ivana Peters prvi put posle razvoda uhvaćena i to SA NJIM (FOTO)

Prvi poljubac Ivane Peters posle razvoda dogodio se pred svima

Uslikana kako se ljubi u javnosti sa POZNATIM KOLEGOM: Ivana Peters prvi put posle razvoda uhvaćena i to SA NJIM (FOTO)

Otkako je na bračnu, po mišljenju mnogih, idilu sa Aleksandrom Petersom stavila tačku, emotivni život jedne od vlasnica najmoćnijih vokala na našoj muzičkoj sceni potpuna je nepoznanica i tema o kojoj se duže vreme u javnosti nagađa. Svi bi da doznaju da li je nakon kraha ljubavi sa, kako je više puta isticala, čovekom koji će zauvek ostati njen najveći prijatelj i podrška i sa kojim je dobila ćerkicu Saru, ona u nekoj osobi pronašla srodnu dušu, međutim iako je ona tu nformaciju odlučila da ne otkriva, govoreći kako je trenutno posvećena samo sebi, prvi poljubac Ivane Peters nakon razvoda dogodio se naočigled svih.

Da li je emotivno ispunjena to niko ne zna, a ono što je poznato jeste da poslednjih godina uspeva da spoji lepo i korisno, pa je dugogodišnje prijateljstvo sa muzičarem Đorđem Davidom pretočila i u saradnju koja je izrodila duetsku pesmu "Gde si". Da su napravili pravi potez govore reakcije publike oduševljene ovim projektom, pa su Ivana Peters i Đorđe David često viđeni na zajedničkim koncertima što se dogodilo i nedavno, na manifestaciji Praznik mimoze u Herceg Novom.  

Pročitajte: Detalj na fotografiji Ivane Peters zabrinuo sve - Žena koje je preživela infarkt OVO ne sme da radi (FOTO)

Foto: Jovanka Bojković

 

Naime svoju energiju, moć i žestinu rokenrola, demonstrirali su kroz najveće hitove sa ovih prostora poznati muzičari okupljenima na platou ispred Doma kulture u Baošićima, a interesantan trenutak do kojeg je došlo u međuvremenu, iznenadio je sve prisutne.

Pročitajte: Venčanica kao iz bajke, PREZGODNI I MOĆAN MUŽ - Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Ivane Peters!

Instagram

 

Naime, pao je prvi poljubac Ivane Peters nakon razvoda i popularnog pevača koji je sve i inicirao, a da se radi o krajnje prijateljskom odnosu punom poštovanja objasnio je on putem Instagrama ge je sve i objavio:

Pročitajte: NASILJE MI NIJE STRANO - Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

Instagram

 

 - Kada voliš nečije pevanje do neba i nazad i uživaš da si na sceni sa tim nekim. Ovaj poljubac je zahvalnost našim majkama što su nas rodile - napisao je Đorđe David prepun emocija uz reči zahvalnosti i vidno zadovoljan kako je sve proteklo, a isto govori i Ivanin široki osmeh čiji će emotivni status očito još neko vreme ostati misterija.

Komentari (0)

Loading