Celebrity News

Gde je danas ćerka Jasne Šekarić koja ju je osramotila u rijalitiju, a o njenom bekstvu iz Egipta i danas se priča

Ćerka Jasne Šekarić dugo se ne pojavljuje u javnosti

Gde je danas ćerka Jasne Šekarić koja ju je osramotila u rijalitiju, a o njenom bekstvu iz Egipta i danas se priča

Instagram/Jasna Sekaric

Ćerka Jasne Šekarić dugo se ne pojavljuje u javnosti, otkako je iza sebe ostavila težak period. Lea Šekarić sa ćerkom Sofijom je napustila supruga Saida Abubakra i Egipat i vratila se kod majke u Srbiju početkom 2022. godine.

Jedna od naših najtrofejnijih olimpijki svih vremena danas najveći deo godine provodi u medijskoj izolaciji i to joj izuzetno prija.

Pročitajte: Nakon što je Lea POBEGLA iz Egipta s njom u naručju, pogledajte kako unuka Jasne Šekarić danas odrasta (FOTO)

 

Posvećena je i kao majka dvoje dece, ćerka Lea i sin Luka čine nerazdvojni deo njene svakodnevice, a o naslednici se dosta pričalo i kada je imala turbulentno učešće u rijalitiju „Zadruga”.

Lea Šekarić tada je imala buran emotivni odnos sa jednim od takmičara, a čak su snimljeni i njihovi intimni trenuci, zbog čega je Lea kasnije zažalila i poznatu kuću napustila u suzama.

Sve je to tada veoma teško palo i samoj Jasni koja je ipak odabrala da javno podrži svoju ćerku umesto da je osudi, pa joj čak nije bilo teško da ode u specijalnu emisiju o tom rijalitiju gde je branila Leine postupke.

 

 

U tim izazovnim danima za celu porodicu, Jasna je dala intervju i našem magazinu pa je navela da se uopšte nije dvoumila da stane iza svoje naslednice.

- Neki su me osuđivali što sam je podržala. Šta je trebalo, da joj okrenem leđa? Uloga roditelja je, valjda, da bude tu za dete, da ga podrži i pusti da živi svoj život. Svako ko ima decu sigurno me razume. Jedna greška ne sme da vas obeleži za ceo život. Uostalom, ko od nas ih nije pravio - rekla je tada Šekarićeva za „Story”.

 

 

Od tada, prašina se nekako slegla a majka i ćerka su obe skliznule u medijsku ilegalu. Jasna je jasno donela odluku da dalje uživa u životu bez pritisaka, pa ni ovog medijskog.

Danas Jasna, Lea i Sofija žive bezbrižnim životom bez pritisaka.

 

 

Komentari (0)

Loading