Celebrity News

Zar još jedan umetnik u kući? Bregina ćerka poklonila srce OVOM MUŠKARCU: Prezgodan je (FOTO)

Ćerka Gorana Bregovića umetnica je koja stvara u Beogradu

Zar još jedan umetnik u kući? Bregina ćerka poklonila srce OVOM MUŠKARCU: Prezgodan je (FOTO)

ata images/antonio ahel/milan maricic

Ćerka Gorana Bregovića, Ema Bregović, za razliku od svojih sestara koje žive u Parizu, odlučila je da se vrati korenima, stoga se skućila u Beogradu.

Ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, reklo bi se da se lepa Ema, jedna od tri mezimice koje Brega ima sa suprugom Dženanom, odlično snašla u srpskoj prestonici.

Pročitajte: Tašta Gorana Bregovića je ova ugledna dama! Njenoj lepoti se divila cela Jugoslavija, a ovaj svetski MOĆNIK pao je na njene čari ( FOTO)

Konceptualna umetnost njen je fah, a da ima nešto u njenim radovima svedoče novinski članci i velika zainteresovanost za njena dela.

 

 

Stručnjaci tvrde da je već prevazišla oca, te da njene ideje tek treba da sazru. Kada se to bude dogodilo, granice za nju neće postojati.

Mogla je, doduše, ćerka Gorana Bregovića prve poslovne korake da načini u Francuskoj, gde se školovala i odrasla, međutim, odabrala je očigledno teži put, zbog čega je otac izuzetno ponosan, iako je verovao da će Ema, kao i njene sestre, ostati da živi daleko od Balkana.

- Moja deca kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave - kazao je ranije Brega pa dodao šaljivo:

 

 

- Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde.

- A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - kazao je i po svemu sudeći se veoma prevario po pitanju nacionalnog opredeljenja naslednica, a dokaz je ko drugi do Ema.

Ona voli Beograd, ima sijaset prijatelja, već je i u poslovnom svetu stekla kontakte, često izlaže svoja dela širom Srbije, a srpska prstonica njena je baza.

Za privatne, ali i potrebe posla ona često voli i da pozira i reklo bi se da je vrlo vešta u tome.

Jednom momku evidentno je postala muza. Potpisuje se na Instagramu kao motordžija, a reč je o fotografu Marku Cvetkoviću.

 

 

Pored jedne objave ćerka Gorana Bregovića motordžiji je dodala: "Kroz Markove oči", a potom i dva srca, jedno crno, jedno belo, što je navelo medije da posumnjaju da između nje i fotografa postoji nešto više.

Svi od tog trena spekulišu kako će Brega podneti još jednog umetnika u kući.

Komentari (0)

Loading