Celebrity News

Tašta Gorana Bregovića je ova ugledna dama! Njenoj lepoti se divila cela Jugoslavija, a ovaj svetski MOĆNIK pao je na njene čari ( FOTO)

Tašta Gorana Bregovića - dama kakva se retko sreće

Tašta Gorana Bregovića je ova ugledna dama! Njenoj lepoti se divila cela Jugoslavija, a ovaj svetski MOĆNIK pao je na njene čari ( FOTO)

Ova ugledna dama je tašta Gorana Bregovića

Iako svoju privatnost nikada nije želeo da eksponira, svima je dobro poznato da je Goran Bregović oženio pravu lepoticu sa kojom je na ludi kamen stao 1993. godine nakon dugogodišnje veze.

Instagram

 

 

Njegova supruga Dženana Sudžuka u mlađim danima bavila se manekenstvom i važila za jednu od najlepših devojaka u Sarajevu, a da iver ne pada daleko od klade dokaz su i njihove naslednice Ema, Una i Lula, koje su od majke nasledile lepotu.

Pročitajte: Prvu ljubav je upoznao u striptiz baru, a onda... Bivša supruga Gorana Bregovića je neviđena lepotica, pogledajte fotografije (FOTO)

Dokaz ove izreke jeste i to što je tašta Gorana Bregovića takođe vanserijska lepotica od koje je Dženana očito pokupila samo najbolje, a tome svedoči slika koja je osvanula na društvenim mrežama, a koja nam otkriva da je ona zaista prava dama.

Una Bregović, naime, svojevremeno je na svom "Instagram" profilu objavila fotografiju sa bakom, za koju mnogi kažu da je dama kakva se retko sreće, pa vidimo da je čak i u kućnom izdanju ona doterana iako je u poznim godinama.

Instagram

 

 

Stare Sarajlije takođe se slažu da na njenu lepotu niko nije mogao ostati ravnodušan, a kako je jednom prilikom otkrio Milomir Marić, na nju je pao čak i Fidel Kastro.

Pročitajte: Goran Bregović prevario ženu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM - Pogledajte fotografiju iz kreveta koja je Dženani slomila srce

Kako je istakao za domaće medije, poznati kubanski državnik tokom jedne posete Sarajevu našao se u društvu ove ugledne dame, a cveće koje je tom prilikom dobio on je uručio upravo Bahri.

Instagram

 

 

Tašta Gorana Bregovića poznata je i po istančanom smislu za modu, pa ne čudi što je svakim svojim pojavljivanjem privlačila izuzetnu pažnju.

Instagram

 

 

Idanas nju ne napušta ljubav prema istoj, uvek je doterana i damski odevena, a vedrim duhom uspešno prkosi svojim godinama koje su, svi se slažu, za nju samo broj.

 

Komentari (0)

Loading