Celebrity News

Dok je išla na sahranu sestre, druga joj je umrla pred očima! Život poznate pevačice obeležile velike tragedije (FOTO)

Tragedija Jadranke Stojaković pretočena je u njene pesme

Dok je išla na sahranu sestre, druga joj je umrla pred očima! Život poznate pevačice obeležile velike tragedije (FOTO)

Youtube Screenshot

Tragedija Jadranke Stojaković kao da nije imala kraja.

Pevačica koja se proslavila numerama „Što te nema“, „Ima neka tajna veza“, „Sve smo mogli mi“, od malih nogu teško je živela.

Prvo se sa majkom selila iz mesta u mesto, a potom je utočište našla kod ujaka i ujne kraj kojih joj je tempo bio jako sličan.

Pročitajte: Željko Joksimović - Do kraja sam verovao da će Jadranka moći da se izvuče

- Život mi je bio težak još od detinjstva. Do pete godine živela sam sa majkom, koja se selila iz mesta u mesto, pa sam prešla kod babe, a onda su brigu o meni preuzeli ujak i njegova žena. I oni su se selili po celoj Nemačkoj, Norveškoj i Španiji - ispričala je u jednoj od emisija pevačica u mladosti poznata širom sveta.

Youtube Screenshot

 

U Japanu je boravila čak 23 godine. 2010. godine na bini je pala, a povreda je dovela do znatnog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

Ustanovljena joj je bolest motornog neurona ili amiotrofična lateralna skleroza zbog koje je završila u kolicima.

Budući da je njen stan u Sarajevu tokom rata uzet na prevaru i prodat, dobila je privremeni smeštaj, ali i terapiju u banji nedaleko od Banjaluke.

Sve to joj je pomoglo da umanji fizičku bol, ipak onaj u duši zauvek je ostao.

Kada je, naime, svojevremeno iz Japana došla na sahranu svoje sestre, na putu do groblja, u automobilu koji je bio ispred njenog, na njene oči poginula joj je i druga sestra.

Youtube Screenshot

 

Neverovatan scenario kakvog nema ni u najgorim horor filmovima preživela je Jadranka koja se sve do svoje smrti 2016. godine borila sa bolovima i činjenicom da je spletom okolnosti ostala nepokretna.

Gotovo do samog kraja radila je na nekoj od televizija kao muzička urednica sa mladim talentima, što joj je davalo vetar u leđa.

Pročitajte: Verujete li da Veljko i Bogdana OVO imaju u svojoj kući? Svi su zanemeli kada su videli prizor iz Titela (FOTO)

Uprkos prognozama lekara nadala se ozdravljenju, svesna da će u neko doba zasigurno završiti u staračkom domu.

Kako se pomirila sa svim drugim stvarima, tako je i tu činjenicu prihvatila a pozitivno gledanje na život okružilo ju je prijateljima.

Youtube Screenshot

 

Tragedija Jadranke Stojaković obeležila je pevačicu u svakom pogledu, i duhovnom, i emotivnom, i poslovnom.

Bol za sestrama pretočila je u pesme.

Komentari (0)

Loading