Celebrity News

Jelena Karleuša javno pripretila Toniju Bijeliću: Sve ću ispričati (FOTO)

Sukob Jelene Karleuše i Tonija Bijelića mediji predviđaju

Jelena Karleuša javno pripretila Toniju Bijeliću: Sve ću ispričati (FOTO)

ata images/atnonio ahel/M.M.

Sukob Jelene Karleuše i Tonija Bijelića lebdi u vazduhu od momenta kada je bivši suprug Dragane Mirković dobio tužbu za razvod braka, a folk diva na tu temu dala zvanično saopštenje.

Vođena novinskim naslovima i idejom da je austrijski biznismen suprugu prevario sa mlađom, te da sa njom živi već tri godine i da ona možda čeka i dete, oglasila se Jelena putem Instagrama, doduše u svom postu, ne imenujući direktno Tonija.

Pročitaje: Dobar čovek od ološa nikako! Dara Bubamara ponovo potkačila Karleušu - Istoga trena Jelena se oglasila, iznela sav prljav veš (FOTO)

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a da je bila SREĆNA. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. 

- Nisam čula da je nešto opstalo a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da to održi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Koji je bre vama muškarci ku***? Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape!

- Pa pitam KOJI VAM JE BRE VIŠE KU***?

- Kada Žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. 

- Kad hoće da joj kupite je*eni  POKLON onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, take Apolone?!

- Vi više i ne je**te kako treba, tačnije pretvorili ste se u neke lažne jeba** jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuća! 

Antonio Ahel ATA Images

 

- Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ŽENOMRSCI!

- I to Ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

- Gej muškarci vašim Ženama glume i muževe, i momke, i prijatelje, i rame za plakanje, i nosače, i vozače jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili sise već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece.

- I posle se pitate zašto vlada BELA KUGA?

Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je***a ostade samo mit o nekadašnjem MUŠKARCU -napisala je na svom Instagram nalogu tada Karleuša, a svaka sličnost sa pričom Tonija i Dragane verovatno je bila namerna.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Stala je Jelena na stranu svoje odlične prijateljice, koja ju je odmah potom zamolila da više ne reaguje, pa čak ni na Tonijeve provokacije.

Na nedavnom javnom događaju pop diva prepričala je intimni razgovor dve prijateljice, ali i zapretila njenom suprugu šta će se dogoditi ukoliko bude nastavio sa svojim ponašanjem.

- Dragana Mirković je moja velika prijateljica. Doživljavam je kao člana porodice i jako mi je žao zbog svega što prolazi.

Pročitajte: Sofija Šašić iznela detalje afere sa Duškom Tošićem i sukobu s Karleušom - Žao joj je (FOTO)

- Evo, možda će se ona ljutiti što pričam na ovu temu. Ona je mene zamolila da ne reagujem na provokacije od njenog supruga upućene meni.

 

 

- Bude li nastavio da na bilo koji način ugrožava Draganu ja ću stati u odbranu moje drugarice Dragane - kazala je Jelena, a svi su se zapitali da li ona zna nešto više od onoga što mediji svakodnevno o popularnom paru plasiraju i da li se pretnje odnose i na otkivanje detalja o njegovom navodnom novom životu sa drugom ženom.

Sukob Jelene Karleuše i Tonija Bijelića evidentno se zahuktava uprkos Draganinoj molbi.

Komentari (0)

Loading