Celebrity News

Aleksandra Prijović prekinula sve i obratila se majci: Borka ne krije suze radosnice (FOTO)

Majka Aleksandre Prijović ima poseban povod za slavlje

Aleksandra Prijović prekinula sve i obratila se majci: Borka ne krije suze radosnice (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Majka Aleksandre Prijović od početka njene karijere, pa sve do sada, kada se mlada pevačica nalazi na vrhuncu uspeha, bila joj je najveća podrška.

Aleksandra nikada nije krila koliko je za nju Borka važna, a sada, usled brojnih objava sa spektakularne turneje „Od istoka do zapada”, Aleksandra je zaustavila sve kako bi se obratila majci.

Pročitajte: KAKAV FRAJER! Majka Aleksandre Prijović KONAČNO pokazala dečka - Prvi put zajedno u javnosti i to OVAKVIM povodom (FOTO)

- Srećan ti rođendan, mama, volim te - napisala je pevačica uz fotografiju s jednog od njenih koncerata, na kome je glas ukrstila upravo sa svojom majkom.

Borka Mihajlović nikada nije krila koliko je srećna i ponosna što je baš ona majka Aleksandre Prijović. A posebno što je mlada pevačica napravila pauzu u svojim nastupima kako bi proslavila majčin rođendan.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon proslave u krugu porodice, Aleksandra nastavlja sa nastupima u Crnoj Gori.

Aleksandra nikada nije krila koliko joj je Borka važna, a u brojnim intervjuima isticala je da joj je majčina podrška, ali i autoritet, umnogome pomogla da izgradi svoj put:

Pročitajte: Da li je OVO NAJZGODNIJA BAKA u Srbiji? Majka Aleksandre Prijović pozirala u kupaćem, jedan detalj ne prestaje da se komentariše! (FOTO)

- Meni je mama govorila, ne, polako, sve u svoje vreme, mala si. Tako se namestilo da sam ja upoznala jednu ženu koja je meni tada bila frizerka na takmičenju, i kada moja majka nije tu, onda je ona brinula o meni jer sam ja počela da radim. I, možda mi je najdraže što tada, kako kaže ono kad si mlad i lud, ja nisam bila željna izlazaka i nisam izlazila u Beogradu. Mislim, naravno, majka, porodica, učili su me kako treba u životu, ali ti kad si mlad, ja sam slušala samo ono: „Pazi šta radiš”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Gledala sam kako moja majka živi, a to je da ona odradi svoj posao i dođe kod mene, njoj je najbitnije da bude sa porodicom, da bude kod kuće, sa svojim ocem i sa mnom, njoj je to bila najveća sreća. Isto tako sam i ja onda od neke petnaeste-šesnaeste godine, kada sam krenula da radim, koliko god sam radila, samo želela da nekako meni mama na kraju dođe, pa da ja vidim baku i deku. Nisam bila željna da izlazim, nego samo da radim ovaj posao i da snimam pesme, da napredujem, da nešto naučim - priča Aleksandra.

Komentari (0)

Loading