Celebrity News

Iako je sa drugom oženjen Filip će zauvek ostati deo Majinog života: Snimak je odao

Autor: | 19/04/2024

Raskid Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića dogodio se pre devet godina, ali i dalje je tema medija

Iako je sa drugom oženjen Filip će zauvek ostati deo Majinog života: Snimak je odao

ata images/M.M., Marija Mlađen

Kada se te 2015. godine dogodio raskid Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića, mnogi koji su glumicu i tekstopisca smatrali idealnim parom, na svojevrstan način su se razočarali.

Usledilo je razočarenje i od strane porodica popularnih emotivnih partnera, koje su umesto razlaza očekivale da im zaigraju na svadbi.

Pročitajte: Maja Mandžuka prvi put nakon raskida sa Filipom Živojinovićem uslikana sa drugim muškarcem! Zgodan je i stranac

Maja se svojevremeno našalila da je čak tri puta pobegla sa venčanja, a mnogi su zaključili da je jedno bilo zakazano sa Filipom, te da je upravo to ono što je vezu dugu čak četri godine prekinulo i mladi par razdvojilo.

Dramska umetnica nastavila je tada da živi u Los Anđelesu, Filip se, pak, snužden vratio u Srbiju, gde je vrlo brzo pronašao utehu u drugoj.

You tube printscreen rts

 

Naime, nedugo pošto je usledio raskid Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića, Bobin sin uplovio je u vezu sa pevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom je 2018. stao i na ludi kamen.

Veruje se da je mladi Živojinović uveliko bio spreman za ulogu supruga, što Mandžuka očigledno nije razumela, te je sve bacila niz reku, kako glase stihovi jedne tužne ex-Yu numere.

Maja sentiše, međutim, ne voli mnogo, veruje se, ni nagle poteze, ni romantiku, ali zato provod voli.

Putovanja, nove profesionalne izazove i večernje izlaske sa prijateljima ne propušta.

A uz koju vrstu muzike najviše uživa dokazala je nedavno kada je snimak iz noćnog provoda objavila na Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na repertoaru je bila pesma "Duge noge", od Majine nesuđene svekrve Lepe Brene, čemu se ona vrlo obradovala i od reči do reči pevala je zajedno sa pevačicom.

U jednom momentu pevačica je čak zagrlila glumicu, što su mnogi protumačili kao izraz podrške i stavili sve u vezu sa Filipom.

Pročitajte: Pobegla sam sa venčanja - Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Da li se Maja pokajala zbog prekida veze, gaji li još uvek osećanja prema Prijinom mužu, pitanja su koja se već duže vreme postavljaju, nažalost odgovora nema.

 

 

Dramska umetnica je doduše svojevremeno kazala kako gaji isključivo prijateljski odnos sa Živojinovićem, a ima li tu istine znaju samo njeni najmiliji i verovatno muzičari u kafani u kojoj poručuje pesme slične ovoj Breninoj.

Komentari (0)

Loading