Celebrity News

Maja Mandžuka prvi put nakon raskida sa Filipom Živojinovićem uslikana sa drugim muškarcem! Zgodan je i stranac

Ljubavni život Maje Mandžuke od raskida sa Filipom tajna je za medije

Maja Mandžuka prvi put nakon raskida sa Filipom Živojinovićem uslikana sa drugim muškarcem! Zgodan je i stranac

Facebook

Ljubavni život Maje Mandžuke jedno vreme bio je otvorena knjiga. 

O njenoj vezi sa posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem svi su sve znali, a znalo bi se daleko više da su tekstopisac i glumica živeli tada u Srbiji.

Pročitajte: Maja Mandžuka pravi tatar biftek sa jednim specijalnim sastojkom! Naziv počinje njenim imenom, a jelu daje poseban šmek (FOTO)

Pokušali su Maja i Filip da skroje život u Americi, jedno vreme živeli su u porodičnoj vili na Floridi, međutim, kako je glumica htela da poradi na svojoj karijeri, preselili su se u Los Anđeles, koji im je po svoj prilici presudio.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veza se raspala, Filip se vratio a nekoliko godina kasnije pronašao je sreću kraj pevačice Aleksandre Prijović, sa kojom ima sina Aleksandra.

Za razliku od bivšeg, Maja se neko vreme zadržala u SAD gde je stekla puno lepih uspomena, prijatelja, dok od karijere po svoj prilici nije bilo ništa.

Tek po povratku u domovinu je nastavila da snima mada i dalje tvrdi da živi na dve relacije.

Kojim se poslom u Americi bavi niko ne zna. Da glumi sigurno bi se projektom pohvalila, kao što se nedavno na Instagramu pohvalila šarmantnim muškarcem filmskim rediteljem.

 

 

Zajedničku sliku ona je objavila na svom Instagram profilu, koji inače jako slabo koristi. Zgodnom momku kratko je poručila: „Srećan rođendan”.

Svi su zapazili da je muškarac stranac, da se zove Bret Ratner, a Majinim fanovima nije promaklo ni to kako ga ona čvrsto drži pod ruku.

Pročitajte: Pobegla sam sa venčanja - Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Svakako je lepo što se Maja prijatelja setila i čestitala mu, a pitanje koje već neko vreme njeni pratioci postavljaju je da li među njima postoji ipak nešto više.

instagram/maja manduka

 

Ljubavni život Maje Mandžuke po raskidu sa Filipom tajna je, a čini se da će tako i ostati.

Komentari (0)

Loading