Celebrity News

Pobegla sam sa venčanja: Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Maja Mandžuka i Filip Živojinović bili su izuzetno lep par, nažalost sudbina ih je razdvojila

Pobegla sam sa venčanja: Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Instagram

Svi su bili u potpunom šoku kada se doznalo da su Maja Mandžuka i Filip Živojinović okončali 4 godine dugu vezu. Sin Bobe Živojinovića i glumica upoznali su se u Beogradu, a potom život pod istim krovom nastavili u Americi, gde su profesionalno bili itekako uspešni i zadovoljni. Šta je pošlo po zlu te su odlučili da prekinu, Maja je ostala, Filip se vratio u Srbiju, do skoro je bila tajna, a sada je dramska umetnica bar delimično okončala spekulacije i nagađanja na tu temu.

Pročitajte: Evo gde je i šta danas radi Maja Mandžuka i sa mužem koje naše slavne pevačice je DUGO bila u vezi (FOTO)

ATA Images

 

Ona se, naime, pojavila u emisiji "Premijera vikend specijal" na Pink TV, a povod za gostovanje bila je promocija njenog novog filma "Munje opet". U simpatičnom razgovoru sa voditeljkama Maja se opustila pa otkrila možda čak i više o svom emotivnom životu nego što je ikada za 23 godine karijere. Na pitanje o Živojinoviću kazala je:

- Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko. Mi smo u Americi bili usmereni jedno na drugo, ali tamo se jako puno radi, živiš za vikend - kazala je Maja i mnoge navela da pomisle kako su u trci za američkim snom ona i njen izabranik zaboravili jedno na drugo.

Pročitajte: Plava, zgodna, prelepog osmeha: Bivša devojka Filipa Živojinovića bila je ona, svi domaći mediji brujali su o njihovoj ljubavi

Luka Šarac

 

Iz ugla posmatrača čini se da je raskid za oboje usledio kao olakšanje. Filip je sreću pronašao kraj pevačice Aleksandre Prijović, a Maja je još dva puta nakon toga bila verena. Za sebe u šali voli da kaže da se još nije našao taj koji će je privoleti da od veridbe krene dalje i ode do oltara, istovremeno sebe poredi sa Džulijom Roberts u filmu "Odbegla mlada". 

- Tri puta sam bila odbegla mlada, više volim da nosim patike nego štikle, ali nikad se ne zna možda neko ukrade te patike. Za sada sam srećna i ispunjena. Videćemo da li ću na kraju imati sudbinu Džulije Roberts - poručila je na samom kraju razgovora čime je publiku ostavila zbunjenu i sa jednim jedinim pitanjem na usnama koji je zapravo razlog njenog odbijanja da se zavetuje na večnu ljubav.

Pročitajte: Maja Mandžuka: Nisam zaljubljena, ali sam srećna

Facebook

 

Komentari (1)

Loading
Zorana

13:33 05.04.2023

Od skolovane devojke spao na nepismenu oevaljku alu koja mnigo bolje zaradjuje id glumice