Celebrity News

Roditelji Anđelke Prpić bili protiv razvoda! Sve se tek sad saznalo: Gde to nama da uradi?

Anđelka Prpić o razvodu ranije nije želela ni po koju cenu da priča

Roditelji Anđelke Prpić bili protiv razvoda! Sve se tek sad saznalo: Gde to nama da uradi?

Ata Images/Marija Mladjen

Otkako se ponovo udala Anđelka Prpić o razvodu sve slobodnije za medije govori.

Mnogi veruju da je to zato što su je prošli bol, tuga, razočarenje i svi oni teški osećaji koji prate pomenute delikatne odluke. Zbog toga tek sad relaksirano na tu temu može da priča, a bez bojazni da će to u njoj izazvati gnev ili, pak, ljutnju, čime bi mogla da povredi prvenstveno svog naslednika Jakšu, a potom i njegovog oca.

Pročitajte: Znate li koliko je visoka Anđelka? Andrija Milošević zna i smislio je šalu

Anđelka Prpić o razvodu, takozvanoj maloj smrti, sve češće u javnosti govori ne zato što smatra da je njena odluka da stavi tačku na dugogodišnji odnos zanimljiva publici, već isključivo ne bi li ukazala na predrasude.

Ata Images Antonio Ahel

 

S obzirom na to da je ona žena iz naroda, te da je mnogi slede, dala je sebi za pravo da u jednom od intervjua navede primere iz ličnog iskustva i ukaže na greške ne samo onih koji su u toku bolnog razlaza, već i njihovih voljenih, koji uglavnom refleksno reaguju, ne razmišljajući o posledicama.

- Niko nije u fazonu: "Razvodiš se, jes, bravo, sine, ćero... to je super." Naravno da to uglavnom nailazi na: "Pa, čekaj, polako, stani, razmisli", "Jesi li sigurna", a da ne kažem da najčešće ide: "Jesi ti blesav", "Zar to nama da uradiš" - kazala je Anđelka u razgovoru sa Minjom Miletić, osvrćući se pri tom na neke od  reakcija voljenih kada im je saopštila da je donela odluku da dalje nastavi sama.

ata images/stefan tomasevic

 

Na svu sreću, nije dugo prošlo a glumica je sreću pronašla u zagrljaju drugog Marka Žugića, dobrog prijatelja svog bivšeg supruga.

Kraj njega je mogla da vida rane, ali i da se upusti u nešto novo, lepo, prepusti se osećanjima koja je zasigurno pred sam kraj prvog braka potisnula, a iz tih divnih osećanja rodila se Čarna.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku - Fotografija puna ljubavi stigla iz doma Anđelke Prpić

Ćerka Anđelke Prpić kruna je ljubavi između nje i Marka, koji nema problem sa tim da se sa suprugom pojavljuje u javnosti.

 

 

Nekoliko puta do sada mediji su ih uslikali, a fotografije iz različitih uglova, različitih reakcija, jasno su ukazivale na to da dramska umetnica proživljava jedno novo doba, novu ljubav i da prosto uživa u tome.

Komentari (0)

Loading